VIDEO Violenţă extremă la concertul Cargo de la Festivalul Berii Timişoreana. „Gorilele” au lovit cu pumnii şi picioare un spectator

VIDEO Violenţă extremă la concertul Cargo de la Festivalul Berii Timişoreana. „Gorilele” au lovit cu pumnii şi picioare un spectator

Incidentul, surprins de Tele Europa Nova, s-a consumat în timpul concertului susţinut în weekend de Cargo, la Festivalul Berii de la Timişoara. În imagini surprinse la faţa locului se poate vedea cum „gorilele” îl scot din mulţime pe un tânăr, îl înghesuie şi îl lovesc cu pumnii şi picioarele în timp ce victima este culcată la pământ. Din imagini se poate vedea şi că tânărul este călcat pe cap, încercând să se protejeze cu mâinile.

"În spatele gardului au făcut mai mulţi tineri un cerc în care dansau şi se împingeau în joacă. Aşa dansau ei. Bodyguarzii au crezut că se bat şi s-au dus să-i despartă. Ei nu au vrut şi l-au scos pe unul dintre tineri cu forţa", a povestit Dobrică Răzvan, cameramanul care a filmat incidentul. 
 

Poliţiştii au deschis o anchetă

Chiar dacă nu a fost încă depusă o plângere penală împotriva agenţilor de pază agresivi, poliţiştii s-au autosesizat, anunţând deschiderea unei anchete penale. „Poliţiştii Secţiei 2 Timişoara s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, în cazul unui scandal între angajaţii unei firme de securitate şi un tânăr, spectator la un concert susţinut pe stadionul Dan Păltinişanu”, au anunţat reprezentanţii IPJ Timiş, printr-un comunicat de presă. 


Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...