VIDEO/Percheziţii la mai multe cazinouri şi hoteluri din Capitala/Sile Cămătaru a fost dus la audieri

VIDEO/Percheziţii la mai multe cazinouri şi hoteluri din Capitala/Sile Cămătaru a fost dus la audieri

47 de percheziţii, în această dimineaţă, la Vasile Balint, zis Sile Cămătaru, şi la „locotenenţii” lui, dar şi la mai multe hoteluri de lux şi cazinouri din Bucureşti.
 
 

Sile Cămătaru este suspectat că - în ultimul an, de când a fost eliberat din închisoare - ar fi pus bazele unei reţele de prostituţie de lux.  

Trupele speciale ale politiei fac vineri dimineata mai multe perchezitii la hoteluri de lux si cazinouri din Bucuresti, acasa la Sile Camataru si la locotenentii lui. Oamenii legii sunt pe urmele unei retele de prostitutie pusa la cale de Sile Camataru si de locotenentii lui, transmite Digi 24.

Sile Camataru a fost dus la audieri. La ora transmiterii acestei stiri procurorii ridica dovezi de la locuinta lui Sile Camataru.

Anchetatorii spun ca in ultimul an, Sile Camataru a pus bazele unei retele de prostitutie si proxenetism. Din aceasta faceau parte aproximativ 40 de tinere care erau trimise la mai multe hoteluri si cazinouri de lux din Capitala. Pentru o fata Sile si apropiatii lui incasau intre 100 si 300 de euro, dar se ajungea si la sume mult mai mari, transmite sursa citata. Clientii erau oameni de afaceri intariti si straini care veneau pentru cateva zile in Bucuresti.

Inca 50 de persoane vor fi audiate in acest dosar.

Vasile Balint, zis Sile Camataru, unul dintre cei mai cunoscuti interlopi ai Capitalei, a stat anul trecut opt luni in inchisoare intr-un dosar de camatarie si infractiuni comise cu violenta. El a fost eliberat in noiembrie 2013. Vasile Balint si fratele lui, Ion, au fost trimisi in judecata alaturi de 52 de persoane in iulie 2013, acuzatii de tentativa de omor, omor calificat, camatarie, santaj.


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...