Zece persoane bănuite de contrabandă, reținute în urma perchezițiilor din județele Bistrița-Năsăud și Maramureș

Zece persoane bănuite de contrabandă, reținute în urma perchezițiilor din județele Bistrița-Năsăud și Maramureș

Zece persoane bănuite de contrabandă au fost reținute în urma perchezițiilor efectuate în cursul zilei de luni în județele Bistrița-Năsăud și Maramureș, polițiștii ridicând de la domiciliile acestora cantități de alcool, țigări, combustibil și bani, potrivit comunicatului de presă remis marți de Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

"Polițiștii au ridicat 1.270 de litri de alcool etilic, 60,5 litri de alcool dublu rafinat, 75 de litri de motorină, peste 38 000 de țigarete, 46 615 lei, 5 950 de euro, precum și 622 de petarde. În urma administrării probatoriului, 10 persoane au fost reținute pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, sub diferite participații, urmând a fi prezentate magistraților în cursul zilei de astăzi, cu propunere de arestare preventivă", se arată în documentul citat.

La data de 9 noiembrie, polițiștii din cadrul IPJ Bistrița-Năsăud, cu sprijinul colegilor din Maramureș, au efectuat 15 percheziții în cele două județe, la persoane bănuite de contrabandă.

Cercetările continuă, în vederea stabilirii întregii activități infracționale.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante