Zece persoane bănuite de contrabandă, reținute în urma perchezițiilor din județele Bistrița-Năsăud și Maramureș

Zece persoane bănuite de contrabandă, reținute în urma perchezițiilor din județele Bistrița-Năsăud și Maramureș

Zece persoane bănuite de contrabandă au fost reținute în urma perchezițiilor efectuate în cursul zilei de luni în județele Bistrița-Năsăud și Maramureș, polițiștii ridicând de la domiciliile acestora cantități de alcool, țigări, combustibil și bani, potrivit comunicatului de presă remis marți de Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

"Polițiștii au ridicat 1.270 de litri de alcool etilic, 60,5 litri de alcool dublu rafinat, 75 de litri de motorină, peste 38 000 de țigarete, 46 615 lei, 5 950 de euro, precum și 622 de petarde. În urma administrării probatoriului, 10 persoane au fost reținute pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, sub diferite participații, urmând a fi prezentate magistraților în cursul zilei de astăzi, cu propunere de arestare preventivă", se arată în documentul citat.

La data de 9 noiembrie, polițiștii din cadrul IPJ Bistrița-Năsăud, cu sprijinul colegilor din Maramureș, au efectuat 15 percheziții în cele două județe, la persoane bănuite de contrabandă.

Cercetările continuă, în vederea stabilirii întregii activități infracționale.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Unde-s şobolanii în timp ce cei săraci luptă şi mor pentru Ucraina? Au fugit în ţări străine cu tot cu bogăţiile furate în Ucraina?”

2 ULTIMA ORĂ CCR aruncă în aer Justiția din România? Udrea, printre beneficiari!

3 VIDEO Priviți, aceasta este o dronă Orlan-10 a armatei Rusiei furată de un căpitan rus și trimisă acasă „la pachet”!

4 Previziunile lui George Friedman pentru următorii 10 ani: Se ridică Polonia și Turcia

5 Ioan T. Morar / „Dacă arătarea asta i se pare frumoasă vreunui bărbat...”