Zeci de percheziții DNA în București și Ilfov, inclusiv la sediul unei instituții publice

Zeci de percheziții DNA în București și Ilfov, inclusiv la sediul unei instituții publice

Procurorii DNA efectuează miercuri 26 de percheziții în municipiul București și Județul Ilfov, într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție.

Foto: (c) Anamaria TOMA / Arhiva AGERPRES

Potrivit unui comunicat al DNA transmis AGERPRES, faptele au fost comise între anii 2010 și 2015.

"În cursul zilei de 7 octombrie 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 26 locații situate în municipiul București și județul Ilfov, dintre care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice și sediile unor societăți comerciale", se precizează în comunicat.

Procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

AGERPRES/(AS — autor: George Onea, editor: Cristian Anghelache)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…