Zeci de PERCHEZIŢII în Bucureşti şi Ilfov

Zeci de PERCHEZIŢII în Bucureşti şi Ilfov

Poliţişti ai Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti efectuează 47 de percheziţii, în municipiul Bucureşti şi judeţul Ilfov, la domiciliile şi locuinţele unor persoane bănuite de comiterea mai multor infracţiuni de evaziune fiscală.

Din cercetările poliţiştilor a reieşit faptul că, în perioada octombrie 2014 - februarie 2015, cei în cauză ar fi înfiinţat mai multe societăţi comerciale cu comportament de tip "fantomă" pe care le-ar fi folosit în scopul obţinerii, fără drept, a unor rambursări de T.V.A., prin depunerea de situaţii financiare nereale la organele fiscale.

În modul descris mai sus, persoanele bănuite de comiterea de infracţiuni ar fi urmărit rambursarea ilegală, cu titlu de TVA, a sumei de aproximativ 520.000 de lei.
În cauză, a fost dispusă măsura începerii urmăririi penale faţă de 40 de persoane, acestea urmând a fi audiate în cursul zilei de astăzi.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 De citit...