Adrian Thiess: Luca Brecel și Jimmy White, show de snooker la București și Cluj

Adrian Thiess: Luca Brecel și Jimmy White, show de snooker la București și Cluj

Campionii Luca Brecel și Jimmy White vin pe 9 iunie la Circul Metropolitan București. Cei doi promit o confruntare demonstrativă de 5 stele în cadrul evenimentului Snooker Titans.

În această vară, iubitorii snookerului din România îi vor putea vedea la lucru pe noul campion mondial, Luca Brecel în compania legendarului Jimmy White, campionul mondial al seniorilor (de șase ori finalist la Campionatul Mondial), într-un meci de excepție.

„Pe data de 9 iunie îi vom avea pe cei doi campioni mondiali: Luca Brecel și Jimmy White, unul dintre cei mai iubiți jucători de snooker din istorie. Va fi o confruntare unică între ei. Apoi, pe 10 iunie mergem la Cluj, unde Brecel și White vor avea dinner show, în format exclusivist”, a declarat organizatorul evenimentului din București, Adrian Thiess.

Evenimentul din Cluj este organizat de Oberjin Private Members Club, powered by Da Pino, hub-ul de ospitalitate și cultură gastronomică, sub forma unei seri magice în care o experiență culinară de excepție va fi combinată cu un meci demonstrativ al celor doi campioni.

Înaintea evenimentului de la Oberjin Private Members Club, începând cu ora
15.00, va avea loc o conferință de presã și o sesiune de Meet & Greet, găzduită
de Hotel Radisson Blu. Luca Brecel a devenit primul jucător din Europa Continentală care atinge gloria supremă într-un sport dominat dintotdeauna de britanici.
Brecel a obținut o performanță aproape imposibil de anticipat de cineva înaintea competiției. După ce la doar 28 de ani a devenit cel mai tânăr jucător din istorie care a jucat vreodată la Crucible, belgianul a devenit și primul jucător din Europa continentală care se încoronează campion al lumii. În istoria modernă a acestui sport, canadianul Cliff Thorburn (1980) și australianul Neil Robertson (2010) erau singurii jucători din afara Regatului Unit care au cucerit trofeul la Crucible. „Brecel este un jucător extrem de spectaculos care se încumetă să atace aproape orice bilă, creând un spectacol unic la masa de joc. Prin atitudinea și breakurile construite,"Belgian Bullet” și-a creat un număr imens de fani, odată cu turneul ținut în foaierul teatrului Crucible, este de părere Jimmy White, adversarul său în cadrul Snooker Titans.

Jimmy White supranumit și "The Whirlwind", în vârstă de 61 de ani a cucerit al patrulea titlu din carieră la Campionatul Mondial al seniorilor în luna mai 2023.

Biletele pentru evenimentul din București se găsesc pe Bilete.ro

Super Vip 2200 lei + taxe Vip 590 lei + taxe

GA categ 1 265 lei + taxe GA categ 2 180 lei + taxe GA categ 3 125 lei + taxe

Artizanul acestui eveniment este Adrian Thiess, omul care l-a adus în premieră pe Ronnie O’Sullivan la București și Bazar Production.

Urmăriți-ne pe:
Instagram: https://www.instagram.com/bazarproduction/

Facebook: https://www.facebook.com/BazarProduction


Citește și:

populare
astăzi

1 Document confidențial / Magistrații au jupuit statul de un miliard de euro, dându-l în judecată și apoi câștigând. Pretențiile câștigate, încă neachitat…

2 În ce țară trăim? / Un document după citirea căruia vomiți de scârbă / Uriașa listă a privilegiilor unui magistrat

3 VIDEO Priviți, coloană blindată rusească, făcută scrum la zeci de kilometri în spatele frontului din sud

4 „Halep s-a dopat“ / Un „guru” al presei românești admite o realitate dură pe baza probelor

5 Foarte interesante amănunte...