ALERTĂ Dragnea, în delir la Antena 3. A spus că protestatarii sunt cămășile negre din Germania nazistă!

ALERTĂ Dragnea, în delir la Antena 3. A spus că protestatarii sunt cămășile negre din Germania nazistă!

ALERTĂ Dragnea, în delir la Antena 3. A spus că protestatarii sunt cămășile negre din Germania nazistă! Dragnea: „Mă uitam la aceste violențe și încercam să mă lămuresc dacă e vreo diferență în modul în care se comportau cămășile negre în anii 30 în Germania nazistă.”

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a reluat, luni seară, la Antena 3, atacurile la adresa opoziției, susținând că orchestrează violențe de stradă și subminează PSD pentru a împiedica dezvoltarea României.

Totodată, Dragnea a acuzat SRI că le furnizează informații celor care protestează împotriva PSD în orașele în care social-democrații au mitinguri.

Principalele declarații ale lui Liviu Dragnea, la Antena 3:

Nu mi-a fost ușor să le solicit colegilor mei să nu riposteze. A fost foarte greu, foarte foarte greu ca la Iași niciun simpatizant să nu riposteze. A fost o muncă de lămurire foarte intensă.

Când ies 30.000 ca să riposteze la câteva sute, rezultatul e previzibil.

Eu nu vreau să ducem România acolo unde vor să o ducă Iohannis, USR-iștii, și Pro România.

Mă uitam la imaginile astea și mă gândeam că nu există nicio diferență față de modul în care se comportau Cămășile negre în Germania nazistă.

Cei care vor să ajungă România cu bătăi pe stradă, cu impunerea punctului d evedere cu bâta, să-i voteze. Asta oferă USR, asta oferă Cioloș, civilizatul de Cioloș.

Goțiu, somnorilă din Senat, era la Cluj, simbolul protestelor.

Această manipulare de doi ani și jumătatate, bine plătită, bine finanțată, are un singur scop: România să nu se dezvolte.

Adică să nu concurăm pe nimeni, să fim o zonă de consum.

Un grup de bătăuși care, pe de o parte, speră să reacționeze PSD-ul, iar pe de altă parte să-i sperie, să le inducă celor care vor să voteze cu PSD teama. Am auzit pe unul că la el în sat mergea unul care le spunea că dacă votează cu PSD le dă foc la casă.

Această manipulare bine plătită, ca să încerce să creeze o masă de ură, are un singur scop,

România să nu se dezvolte, să ajungem cu un guvern instabil, pe care să-l căpușeze alții de afară, multinaționalele să vină ca într-un paradis fiscal, să nu concurăm pe nimeni, să fim om țară de consum

Ăsta e de fapt interesul

Ne abținem să reacționăm. Dacă toți începem să ne batem pe stradă nu câștigăm nimic

Asta e o atitudine fascistă. Doar cei foarte puternici, violenți, radicali, foarte bogați, ei să existe, să reziste, restul, omorâți

Ei cred în lucrurile astea

Sigur că oamenii aceia vor da cu ștampila să rupă buletinul de vot

Reacția noastră vreau să fie într-adevăr să-i plesnim, dar să-i plesnim la vot.

Despre proteste, și implicarea SRI:

Moderator: Mai aveți mitinguri?
Dragnea: Bineînțeles. Ne speriem de niște bătăuși? Să vină, să vină în continuare.

Moderator: Poate le spuneți și unde trebuie să vină.
Dragnea: Oricum sunt informați. Dumneavoastră aveți impresia că SRI-ul chiar doarme, adică nu știe ce se întâmplă?

Moderator: Adică dumneavoastră spuneți că SRI-ul îi informează? Asta sugerați?
Dragnea: Bineînțeles.

Moderator: Păi domnul Hellvig n-a reformat SRI-ul? Nu ne-a asigurat Bogdan Chirieac?
Dragnea: L-a foarte reformat. I-a înlocuit pe ăia vechi cu ăia noi. Atitudinea e aceeași, ca să ne lămurim.

Moderator: Dar n-a aveți ac de cojocul lor, până la urmă, că sunteți la putere?
Dragnea: Nu suntem la putere, suntem la guvernare. (…) E foarte importantă nuanța asta. Puterea adevărată în România o deține Iohannis cu cei din statul paralel, pe care îi coordonează.

Despre cazul Doina Pană: 

În orice altă țară democratică, ancheta pornea cu foarte multă forță. Vă aduceți aminte cum a început ancheta după 10 august? Nu contează. Dacă e ministru PSD poate să fie omorât, poate să fie bătut, poate să fie omorât, poate să i se dea cu bâta în cap, să i se devasteze casa, mașina.

Dar și la jurnaliști. Am citit undeva că și Liviu Alexa, de la Cluj (acesta a acuzat faptul că i-a fost vandalizată mașina – n.r.)…

De ce? Pentru că nu s-a aliniat la bătăuși. Nu s-a aliniat să-l pupe în fund pe Iohannis, mă scuzați. E un om din Cluj care are personalitatea lui. Și scrie. Scrie, vorbește, adică are curaj.

Despre scrisoarea lui Frans Timmermans:

Am avut gura aurită. Eu am spus zilele trecute că principalul lucru discutat de Iohannis cu stăpânii lui a fost să scoată repede ceva iar împotriva României, că așa îl ajută pe el în campania electorală.

Am văzut ieri un articol în despre domnul Weber, care este candidatul popularilor europeni pentru funcția de președinte al Comisiei Europene viitoare. Șapte sute și ceva de mii de euro luați din bugetul Uniunii Europene și duși acasă. Și-a închiriat un parter dintr-o locuință de-a lui dintr-un sătuc cu vreo trei mii și ceva pe lună, timp de 15 ani, în condițiile în care prețul ar fi de o mie, o mie și ceva de euro. Dar, sigur, popular european Weber, Iohannis la fel, au o problemă cu casele.

Și ăsta are de dat vreo șase sute de mii de euro înapoi la stat pentru casele furate și ălalaltu’, a luat și el șapte sute și ceva de mii de euro din banii europeni.

Când a ajutat Frans Timmermans PSD-ul? Hai să fim serioși.

Eu ce am văzut la Iohannis țipând, am văzut venind de la Bruxelles încoace. Nu există, repet, articole din cele adoptate de Parlament care să contravină unor principii din statele respective.

La marele Summit de la Sibiu, ce a câștigat România? Această scrisoare – o fi fost nervos, nu i-a plăcut mâncarea.

Acolo s-au făcut negocieri, care pe ce funcție să vină pentru următorii ani. Adică șapte-opt-zece oameni care să conducă toatăă Europa.

O să răspundem (scrisorii lui Frans Timmermans – n.r.), dar ce vreți, să răspundem în noaptea asta?

Suntem înghețați (despre PSD și PES – n.r.). Păi nu au stabilit ei că suntem înghețați? Mă rog, doi-trei. Avem de gând să scoatem un scor bun la alegeri, să trimitem cât mai mulți europarlamentari din PSD la Bruxelles.

Context. Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism afirmă, într-un răspuns pentru G4Media.ro, că ”nu există înregistrată vreo cauză” referitoare la o presupusă tentativă de asasinare a liderului PSD.

Liviu Dragnea a declarat duminică seara, la România TV, că are informații potrivit cărora există un dosar la DIICOT și o declarație ”care vorbește despre așa ceva”.  Liderul PSD a mai susținut că sunt persoane care ar fi dezvăluit cum s-ar fi încercat asasinarea lui, dar că dosarul nu este lucrat. 




Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”