Florin Călinescu: Cine p…a mea e Vlăduța Lupău?

Florin Călinescu: Cine p…a mea e Vlăduța Lupău?

Florin Călinescu a avut un derapaj de sinceritate neașteptat la „Românii au talent”.

Florin Călinescu a văzut numele Vlăduței Lupău în titlul unui articol, moment în care s-a întrebat cine este această vedetă, de care nu a auzit. Felul în care s-a adresat a fost un adevărat șoc pentru toată lumea. Dealtfel, nici Alexandra Dinu nu a auzit de artista originară din Cluj.

„Florin Călinescu: Cum e asta, bă? Reacția neașteptată a Vlăduței Lupău după ce Trump a pierdut alegerile în SUA. Cine p…a mea e Vlăduța Lupău?/ Alexandra Dinu: Cine e? Și ce reacție a avut?”, au întrebat cei doi jurați.

Andra și Smiley au intervenit imediat și le-au explicat Alexandrei Dinu și lui Florin Călinescu cine este Vlăduța Lupău. „Smiley: O cântăreață de muzică populară./Andra: O cântăreață din Cluj, da”, au explicat cei doi cântăreți.

În continuare, Florin Călinescu a citit niște versuri scoase din context, după care a continuat cu încă o înjurătură în fața colegilor.

„Călinescu: I-auzi: ‘În seara asta mă respect, vreau ca să mă simt perfect, băieții să îmi danseze, muzica să mă distreze, beau Red Bull și cu whisky, că așa beau toți prietenii, beau și de nimic nu îmi pasă, că așa e viața mai frumoasă’.

Andra: Ce legătură are (n.r. versurile citite de Călinescu) cu…?/ Florin Călinescu: Aaaa, păi înseamnă că eu sunt Hemingway sau Shakespearul p…i mele. Beau că viața-i mai frumoasă…”, a contiuat discuția juraților.Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Jurnalist de investigații: Andreea Moldovan este în conexiune cu unul dintre cele mai mari holdinguri farma di…

2 Așa o fi?

3 Ar fi bomba anului, Gâdea și Ciuvică și-ar face seppuku în direct! / O va propune USR-PLUS pe Camelia Bogdan pen…

4 DNA l-a trimis în judecată pe europarlamentarul PSD Claudiu Manda, „Olguțul”

5 Așa o fi?