Ionuț Radu a ajuns în prestigiosul „L’Equipe“: Portarul român, apreciat de jurnaliștii francezi

Ionuț Radu a ajuns în prestigiosul „L’Equipe“: Portarul român, apreciat de jurnaliștii francezi

România are doi portari în mare formă, în acest moment! Vorbim despre Florin Niță (35 de ani), care și-a relansat cariera, la Pardubice, în Cehia. Dar și Ionuț Radu (25 de ani), care a reușit același lucru, după ce a fost împrumutat de Inter Milano, la Auxerre.

Ionuț Radu speră să fie convocat, din nou, de selecționer. FOTO: Arhiva Adevărul

În Franța, Radu a devenit titularul postului de portar și, în weekend, a avut o prestație spectaculoasă, chiar dacă Auxerre a fost învinsă, în deplasare, de Brest, scor 1-0. Evoluția lui Radu a fost atât de bună, încât „L’Equipe“ l-a inclus în Echipa Ideală a etapei cu numărul 35, acordându-i nota 8,5, la fel ca marele Kylian Mbappe (PSG).

În acest sezon, Ionuț Radu a adunat 14 partide în prima ligă franceză, primind 14 goluri. În cinci meciuri, goalkeeper-ul român a închis poarta. Când mai sunt trei etape de jucat în Ligue 1, Auxerre țintește rămânerea în primul eșalon. Echipa e pe locul 16 din 20, cu 34 de puncte, la un punct de poziția a 17-a, prima care duce în eșalonul secund.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cătălin Bordea s-a răzbunat pe fosta soție după ce a aflat cu cine îl înșela

2 Oana Zăvoranu, declarații cam picante despre amanta lui Alex Ashraf

3 Nici după 50 de ani nu s-a aflat cine e / Povestea bărbatului misterios care a sărit dintr-un avion deturnat, având la el 200.000 USD

4 VIDEO O persoană misterioasă a dat târcoale trupului lui DJ Lalla. Detaliul care ridică semne de întrebare privind decesul

5 Foarte interesante amănunte...