Primele lămuriri despre fotografiile în care a apărut dezbrăcată. Ce spune Alexandra Stan despre relația cu Tristan Tate

Primele lămuriri despre fotografiile în care a apărut dezbrăcată. Ce spune Alexandra Stan despre relația cu Tristan Tate

După ce în urmă cu câteva zile au apărut în presă primele fotografii cu Alexandra Stan în ipostaze intime cu Tristan Tate, vedeta a dat primele declarații.

N-a mai suportat și a făcut primele mărturisiri despre relația pe care a avut-o cu Tristan Tate. Dar și despre fotografiile intime.

A dat primele lămuriri despre fotografiile apărute nud. Ce spune Alexandra Stan despre relația cu Tristan Tate

Alexandra Stan a avut primele reacții privind fotografiile în care aceasta a apărut dezbrăcată alături de Tristan Tate. ”Este foarte trist că, în 2021, încă se dau poze din intimitate la presă. Mi se pare jenant că unii asta cred că înseamnă să fii bărbat. Cred că ar trebui fiecare să își vadă de treaba lui, separat”, a declarat aceasta pentru Cancan.

Tristan Tate nu a fost ceea ce trebuia

Pe de altă parte, Alexandra a spus și că relația cu Tristan Tate nu a fost ceea ce trebuie, de aceea a renunțat. ”Sunt o persoană asumată. Am avut relații lungi, serioase. Dar, în ultimele luni, am fost singură. Vis-a-vis de ce s-a scris în presă, am ieșit de câteva ori și am simțit că nu e ce trebuie, nu e bărbatul cu care aș putea începe ceva serios și am rupt orice legătură”, a mai spus cântăreața.

Și-a recunoscut bisexualitatea

Pe de altă parte, invitată la emisiunea lui Denise Rifai, Alexandra a recunoscut pentru prima dată că e bisexuală. ”Am avut într-adevăr experiențe: eu, cu un bărbat și încă o femeie. Dar, în momentul de față, dacă mă întrebi, nu aș simți să fac chestia asta. Pentru că acum sunt așa pe un drum al meu, spiritual și profesional. Și simt că energia asta sexuală dacă mi-o pierd, nu se mai manifestă niște lucruri. Simt că este prețioasă, simt să o țin pentru mine, nu țin să fac asta cu nimeni.

Adică nu țin să fac sex deloc. Și nu am făcut dinainte să plec la Survivor, adică acum multe luni. Știu că e o declarație în premieră, dar simt că așa e bine în momentul de față, simt că trebuie să mă focusez pe alte lucruri, pe ceea ce am eu de făcut.

Am în cap niște planuri atât profesional cât și spiritual și nu vreau să-mi fur căciula singură. Dar au fost momente în viața mea când mi-a plăcut să experimentez. Atâta timp cât nu am făcut rău la nimeni și toată lumea a fost de acord cu asta…”, a spus Alexandra. SURSA: societatea.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria