ULTIMA ORĂ Reținere pentru viol în lumea interlopă! Florin Belu, zis Ureche, finul lui Nuțu Cămătaru, săltat de mascați

ULTIMA ORĂ Reținere pentru viol în lumea interlopă! Florin Belu, zis Ureche, finul lui Nuțu Cămătaru, săltat de mascați

Un bărbat de 46 de ani a fost reținut, marți, pentru viol de polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București după ce ar fi chemat o tânără pentru realizarea unei reclame la o companie imobiliară.

Surse G4Media susțin că ar fi vorba de Florin Belu, zis Ureche, finul lui Nuțu Cămătaru.

În luna februarie, o tânără a reclamat faptul că un bărbat din București, pe care l-a cunoscut în mediul online, i-a propus realizarea unei reclame, pentru o companie imobiliară. Tânăra a acceptat, iar la începutul lunii februarie a venit în București pentru realizarea materialului publicitar.

”Din datele și probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că bărbatul de 46 de ani, ar fi condus-o pe tânără la apartamentul, pe care l-ar fi prezentat ca model pentru reclamă, iar ulterior, prin violență, ar fi agresat-o sexual”, se arată în comunicatul autorităților.

Bărbatul a fost condus la audieri, iar ulterior, în baza probatorului administrat, a fost reținut. Cercetările sunt continuate de Serviciul Grupuri Infracționale Violente și Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală de arestare pentru 30 de zile.

Cine este Florin Belu, zis Ureche

Omul cu nume de cimitir şi poreclă de cronicar, Belu ”Ureche”, este nu doar patron al barului Tiffani Piano Bar (din spatele Căii Victoria), ci şi celebrul fin al lui Nuţu Cămătaru. În 2012, reputatul om de cultură Cămătaru a fost naşul de cununie al lui Belu şi-al Mihaelei, o blondă pe care Ureche o câştigase după îndelungi insistenţe din braţele lui Ciprian Parfurmaru’ din Berceni.
Dar Nuţu Cămătaru n-a avut mână bună la căsătoria care s-a petrecut cu mare fast la Diamond, în Tineretului. După doar două luni de fericire în familie, Mihaela a fugit literalmente din căminul conjugal, lăsându-l pe Ureche singur cu afacerile. Este de înţeles, deci, de ce acesta ţine în prezent foarte mult la aceste afaceri, cu care probabil îşi petrece nopţile lungi de iarnă.


Ureche și deputatul fugar Cristian Rizea în februarie 2016


Sursa foto: Facebook/ Florin Belu


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”