VIDEO „Aşa, şi? Vrea muşchiu’ meu locul ăsta!”/„Valorile”, din ce în ce mai agresive la Craiova

VIDEO „Aşa, şi? Vrea muşchiu’ meu locul ăsta!”/„Valorile”, din ce în ce mai agresive la Craiova

Incidentul a avut loc în cel mai mare centru comercial din Craiova. Culmea este că agresorii, trei fraţi şi tatăl lor, au reacţionat violent deşi găsiseră un alt loc liber unde să-şi lase maşina.

Incidentul a avut loc luni seara în centrul Craiovei, în parcarea celui mai mare mall din oraş.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede clar cum o şoferiţă care era la volanul unui BMW încearcă să ocupe un loc de parcare, nu reuşeşte, deşi avea loc suficient, dă cu spatele şi intră  într-un alt spaţiu de parcare ce era liber. Un alt sofer aşteaptă când observă manevrele femeii, iar atunci când vede că aceasta a parcat în altă parte, intră cu maşina în locul unde încercase iniţial şoferiţa să parcheze. 

Şoferul şi sotia lui coboară din autoturism. Imediat, însă, bărbatul se trezeşte înconjurat de 4 indivizi care încep să-i  reproşeze ca a ocupat locul de parcare pe care îl aveau ei in vizor.

"Am văzut că a găsit loc de parcare. De ce să nu-mi bag eu maşina aici?", a întrebat nedumerit omul. "Aşa şi? Vrea muşchiu' meu locul ăsta! Care e problema?", a venit replica unuia dintre bărbaţi.

Imediat, cei 4 indivizi au început să-l lovească violent pe şofer. Când soţia acestuia a încercat să intervină, a fost şi ea lovită.

Agresorii l-au lovit pe bărbat cu pumnii şi picioarele până când au văzut că omul a rămas nemişcat, la pământ.

Cine sunt agresorii

O tânără de 21 de ani care a văzut întreaga scenă a sunat imediat la 112. La faţa locului a ajuns o ambulanţă, iar cei doi soţi au primit îngrijiri medicale. 

Poliţiştii au demarat imediat cercetările şi i-au identificat pe agresori. Este vorba de trei fraţi, cu vârste cuprinse între 17 şi 22 de ani, şi tatăl lor, în vârstă de 48 de ani. Aceştia au rămas surprinşi când au văzut poliţia la uşă şi au încercat să spună că nici măcar nu trecuseră prin parcarea mall-ului din centrul oraşului.

"În urma probatoriului administrat de poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Craiova, cei 4 bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Cei în cauză au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J.Dolj şi urmează să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă", a declarat Mihaela Sadoveanu, purtător de cuvânt al IPJ Dolj. SURSA: Adevărul

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Zvon...

2 Vă era dor de o jigodie? Uite-o!

3 Așa o fi?

4 A ales bine Reghecampf! I se spune „Gură de Aur”!

5 Poza asta spune tot...