Anunţ BOMBĂ de la Banca Transilvania

Anunţ BOMBĂ de la Banca Transilvania

Anunț BOMBĂ de la BANCA TRANSILVANIA

Banca Transilvania a înregistrat în semestrul I 2014 un profit brut de 246,1 milioane lei, mai mare cu 17,5% față de aceeași perioadă a anului 2013, respectiv un profit net de 212,1 milioane lei, potrivit Economica.net.

"La sfârșitul primelor șase luni ale acestui an, activele băncii totalizează 33.899 milioane lei, soldul creditelor este cu 3,8% mai mare decât era la finalul anului 2013, iar totalul resurselor atrase de Banca Transilvania de la clienți este cu peste 4% peste nivelul de la sfârșitul anului 2013; nivelele atinse sunt peste cifrele bugetate" scrie în comunicat.
"În primul semestru din 2014 au fost acordate, atât companiilor, cât și persoanelor fizice, peste 66.300 de credite noi, în valoare totală de 5.200 milioane lei" mai spune banca.

„Primul semestru al acestui an a însemnat creştere continuă pentru BT - de la profit, volum al operaţiunilor, până la total active. Am atins ţinta de eficientizare a proceselor şi de creştere a veniturilor operaţionale, în contextul în care am continuat să credităm economia românească. Focusul nostru este, în continuare, creşterea creditării şi a veniturilor", a declarant Ömer Tetik, Directorul General al Băncii Transilvania.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro