CE SALARII primesc IT-iştii la început de carieră

CE SALARII primesc IT-iştii la început de carieră

IT-istii începători ajung la 3.000 lei lunar / FOTO: emaramures.ro

Unul dintre managerii din domeniul IT a dezvăluit la emisiunea ZF Live nivelul recompensării în numerar al programatorilor din cadrul firmei sale, atât a juniorilor cât şi a celor mai experimentaţi, salariile ajungând până la 2.500 de euro net.

„Între 1.500 de euro până la 2.500 de la mid level în sus cu 6-8 ani experienţă pe partea de arhitectură şi soluţii complete şi pe partea de dezvoltare 1-2 ani de experienţă. Juniorii îi plătim în funcţie de performanţe, între 2.000 şi 3.000 de lei, cu câteva luni de practică experienţă", a spus Bogdan Preduşcă, director al Renovatio IT Solutions.

Bogdan Preduşcă a mai spus că programatorilor începători le lipseşte pregătirea practică, una actualizată cu ce înseamnă domeniul.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…