Cea mai mare companie low-cost din Europa a avut primul zbor la Bucureşti

Cea mai mare companie low-cost din Europa a avut primul zbor la Bucureşti

Ryanair zboară şi la Bucureşti

Ryanair, cea mai mare companie low-cost din Europa a inaugurat primul zbor pe ruta Londra (Stansted)-București, iar mâine, 2 aprilie, va inaugura primul zbor pe ruta Dublin-Bucureşti, scrie Economica.net.

Pentru acest an, oficialii companiei se aşteaptă să transporte 150.000 de pasageri pe cele două rute. Zborurile pe ruta Bucureşti-Londra sunt zilnice, iar cele spre Dublin vor fi de patru ori/săptămână.

A plecat de la Tîrgu-Mureş şi Constanţa

Ryanair a mai operat zboruri în România, de la Tîrgu-Mureș la Pisa și Bruxelles, și de la Constanța spre Bergamo și Pisa. Compania a renunţat la aceste zboruri din cauza numărului mic de aeronave disponibile, potrivit newsair.ro.

Totuşi, din toamna acestui an, Ryanair va intra în posesia primului avion din cele 175 comandate de la Boeing, pe care urează să le achiziţioneze în următorii cinci ani. Irlandezii analizează potenţialul pieţei româneşti şi iau în calcul noi rute din România, dar şi înfiinţarea unei baze la Bucureşti, asta după ce compania va intra în posesia mai multor aeronave. Detalii aici .

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”