Cum arată şantierul celui mai mare mall din Bucureşti şi când fa fi gata - GALERIE FOTO

Cum arată şantierul celui mai mare mall din Bucureşti şi când fa fi gata - GALERIE FOTO

Construcţia proiectului Mega Mall, dezvoltat de fondul sud-african de investiţii New Europe Property Investments (NEPI) şi situat în apropierea Arenei Naţionale, este în desfăşurare şi urmează să fie finalizată în al doilea trimestru al anului viitor.

Şantierul Mega Mall (Imagine:Marius Dumbraveanu/Mediafax Foto)

Mega Mall din cartierul Pantelimon din Bucureşti, a cărei suprafaţă închiriabilă de 70.700 de metri pătraţi, este închiriat în proporţie de 85% şi urmează să fie finalizat în al doilea trimestru al anului 2015.

NEPI a intrat în 2013 în proiect când a preluat 70% din participaţie de la dezvoltatorul austriac Real 4 You. Investiţia este estimată la 150 de milioane de euro.

VEZI GALERIA FOTO

Dezvoltatorul austriac Real 4 You a obţinut anul trecut autorizaţia de construcţie pentru proiectul Mega Mall, situat pe platforma fostei fabrici Electroaparataj, în apropriere de Şoseaua Iancului şi Şoseaua Pantelimon.

 

Operatorul de hipermarketuri Carrefour şi cei de electrocasnice Flanco si Altex, precum şi operatorii de entertainment Slot Point Casino si Cine Grand, sau retaileri de modă precum C&A, H&M, Kenvelo, Lee Cooper, Celio, Lashez, Office Shoes au închiriat deja spaţii în Mega Mall.

NEPI are în România un portofoliu de active evaluate la finele lunii iunie la 1,2 miliarde de euro, faţă de 700 milioane de euro în perioada similară a anului trecut.

În primul semestru un profit atribuibil acţionarilor a totalizat 30,3 milioane euro, cu 40% peste câştigul din perioada similară a anului trecut, de 21,7 milioane euro.

Fondul a raportat în perioada analizată venituri nete din chirii de peste 30 de milioane de euro, cu 60% mai mult faţă de acelaşi interval din 2013. Datoriile NEPI se ridicau la peste 283 milioane de euro la sdârşitul primului semestru.

În prezent, NEPI gestionează în România Promenada Mall Brăila, Ploieşti Shopping City, Retail Park Auchan Piteşti, Deva Shopping Centre, Severin Shopping Center, dar şi clădirile de birouri Floreasca Business Park, The Lakeview în Bucureşti şi City Business Centre Timişoara.

De asemenea, NEPI are în dezvoltare în România investiţii de peste 460 de milioane de euro, în proiecte noi sau în extensii de proiecte existente, suprafaţa totală închiriabilă la finalizare fiind estimată la peste 250.000 metri pătraţi.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 O să aveți un șoc după ce veți citi povestea asta! Așa vi se fură țara, dragi români!

2 Interlopi la PNL

3 DEZVĂLUIRI Pesediștii înroșeau telefoanele / Presiunile puse de cumnatul lui Adrian Năstase asupra conducerii AS…

4 „Pot să filmez și eu puțin bucătăria ta?” / Interlopii României au început să-și afișeze ostentativ bogăția

5 Sex cu năbădăi în Oltenia! / Patron amenințat cu pistolul de amantul nevestei!