DGAF avertizează asupra unei tentative de phishing

DGAF avertizează asupra unei tentative de phishing

Direcția Generală Antifraudă Fiscală avertizează asupra unei tentative frauduloase de colectare a unor date confidențiale (phishing) și recomandă tuturor reprezentanților operatorilor economici să ignore orice solicitare de date confidențiale primită de la adrese de email cu origine îndoielnică.

'Precizăm că inspectorii antifraudă pot accesa aceste informatii din bazele de date ale ANAF, iar orice alte date suplimentare sunt solicitate oficial în cadrul controalelor antifraudă inopinate', menționează reprezentanții DGAF într-un comunicat remis AGERPRES.

Conform sursei citate, printr-un mesaj venit aparent de la ANAF (de la adresa antifraudaromania@psapayasel.net), reprezentanții societăților sunt informați că au început verificările societăților din domeniul online și li se solicită acestora să trimită, în termen de 24 de ore, o serie de documente la adresa anaf.antifraudă@yandex.com.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 O nouă ameninţare lansată de propaganda rusă: „Două rachete nucleare vor lovi imediat. Una la Washington, cealaltă la Londra” VIDEO

2 Etnicii minoritari din armata rusă au început să vorbească în limba nativă pentru a nu fi bombardați de ucraineni

3 ULTIMA ORĂ VIDEO Primele imagini cu „măcelul” produs de ucraineni la baza militară rusească din Crimeea

4 VIDEO „Acesta este doar începutul” / Ucrainenii au „măcelărit” aerodromul din Crimeea de unde rușii efectuează lovituri aeriene asupra orașelor!

5 ULTIMA ORĂ Primul oficial ucrainean de top care admite că este „imposibil” ca Ucraina să învingă Rusia cu nivelul actual de sprijin din Occident