Fiscul din Galaţi scoate la licitaţie două macarale plutitoare ale Administraţiei Zonei Libere Sulina. Preţul de pornire: 262.000 de euro

Fiscul din Galaţi scoate la licitaţie două macarale plutitoare ale Administraţiei Zonei Libere Sulina. Preţul de pornire: 262.000 de euro

Licitaţia va avea loc la 27 august, ora 15.00, la sediul Serviciului Fiscal Orăşenesc Sulina. Astfel, licitaţia se va organiza pentru vânzarea unei macarale plutitoare Ulmeni 1, an de fabricaţie 1981, şi pentru o altă macara plutitoare Ulmeni 2, fabricată tot în 1981. Preţul de pornire în licitaţie pentru fiecare dintre cele două bunuri este de 940.425 de lei fără TVA, respectiv 1,17 milioane de lei cu TVA.

Cei care sunt interesaţi să cumpere macaralele trebuie să prezinte, cu cel puţin o zi înainte de data licitaţiei, următoarele documente:

- Oferta de cumpărare

- Dovada plăţii taxei de participare sau o scrisoare bancară, reprezentând 10% din preţul de pornire a licitaţiei, care se depune la Trezoreria statului

- Împuternicirea persoanei juridice care îl reprezintă pe ofertant (după caz)

- Pentru persoanele juridice, copie de pe certificatul unic de înregistrare emis de Registrul Comerţului

- Pentru persoanele juridice străine, actul de înmatriculare tradus în limba română

- Pentru persoanele fizice române, copie după actul de identitate

- Dovada emisă de creditorii fiscali că nu au obligaţii fiscale restante faţă de bugetul local şi de bugetul general consolidat.


Citiţi pe aceeaşi temă:

Fiscul din Bacău organizează o nouă licitaţie pentru vânzarea avionului abandonat de un politician indian. Preţul a fost redus la jumătate: 6,45 mil. lei. Agenţia Judeţeană a Finanţelor Publice (AJFP) Bacău va organiza marţi, 21 ianuarie, o nouă liciţaţie, după două încercări eşuate, pentru a vinde avionul ajuns în proprietatea statului după ce acesta a fost abandonat de un politician la fabrica Aerostar. Pentru cea de-a treia licitaţie, preţul de pornire a fost redus cu 50%, respectiv la 6,45 milioane de lei.

Fiscul din Bacău scoate din nou la licitaţie avionul abandonat de un politician indian. Preţul a fost redus cu 30%, la 9 milioane de lei. Agenţia Judeţeană a Finanţelor Publice (AJFP) Bacău va organiza luni, 16 decembrie, o a doua licitaţie de vânzare a unui avion care a ajuns în proprietatea statului după ce a fost abandonat de un politician şi om de afaceri indian la fabrica Aerostar. Preţul de pornire a fost rdus cu 25%, până la 9 milioane de lei.

Fiscul din Bacău nu a reuşit să vândă astăzi avionul abandonat în România de un politician indian. Licitaţia va fi reluată, preţul va fi redus cu până la 30%. Licitaţia programată astăzi pentru vânzarea de către Fiscul din Bacău a unui avion abandonat la Aerostar de o companie aeriană din India, deţinută de un politician indian controversat, nu a mai avut loc întrucât niciun nu a fost interesat că achiziţioneze aeronava scoasă la mezat la un preţ de 12,9 milioane de lei. Licitaţia va fi reluată, iar preţul de pornire va fi redus cu până la 30%.

Cum a ajuns Fiscul din Bacău să vândă avionul unui politician controversat din India. Fiscul băcăuan scoate la vânzare, cu 13 milioane de lei, o aeronavă de 70 de locuri abandonată pentru mentenanţă la fabrica Aerostar de către o fostă companie aeriană deţinută de un politician controversat din India.

Fiscul din Turda încearcă de un an să vândă un palat ţigănesc evaluat la 400.000 de euro. Preţul de pornire la următoarea licitaţie s-a înjumătăţit. Celebra vilă cu turnuleţe din Turda, judeţul Cluj, adică un adevărat palat ţigănesc care face deliciul turiştilor care trec prin oraş, a fost la vânzare de către Fisc în urmă cu mai bine de un an. Numai că nici până acum nu s-a găsit un cumpărător. După mai multe licitaţii eşuate, preţul de pornire a scăzut de la 400.000 de euro la 190.000 de euro.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina