Flavio de Almeida Junior este noul director de achiziții al Grupului Renault România

Flavio de Almeida Junior, un brazilian în vârstă de 48 de ani, este noul director de achiziții al Grupului Renault România, au anunțat joi reprezentanții producătorului auto. Almeida îl înlocuiește în funcție pe Antoine Aoun, care preia noi responsabilități în cadrul Alianței Renault-Nissan, în calitate de vice-președinte Proiecte Internaționale, potrivit unui comunicat al Renault România, transmis AGERPRES.

'Cu o experiență de 25 de ani în domeniul ingineriei și achizițiilor de servicii și componente în industria auto, cu precădere pe piața braziliană și franceză, Almeida Junior coordonează (...) activitățile celor aproximativ 130 de angajați ai Direcției Achiziții Grup Renault România', se precizează în comunicat.

Almeida este absolvent al Universității Federale Santa Catarina (Brazilia), facultatea de Inginerie Mecanică, având mai multe specializări post universitare în Brazilia și SUA. El s-a alăturat Grupului Renault în anul 2000, iar în ultimii doi ani a ocupat funcția de director achiziții la Renault Brazilia.

Direcția Achiziții este responsabilă de achizițiile de materii prime, piese, utilaje echipamente și servicii pentru toate entitățile Grupului Renault România. Cei 130 de angajați ai Direcției Achiziții sunt responsabili de relația cu peste 1 000 de furnizori din România și din regiune, gestionând un volum de achiziții de aproximativ 2 miliarde de euro pe an. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 AUDIO Acesta este Ponta, oameni buni! Sebastian Ghiță: „I-am zis lu Ponta, bă, o fut pe mă-ta, te duci pe stic…

2 Se prăbușește regimul! Surse PSD: Dragnea a angajat în administrația centrală peste 3500 de apropiați ai inter…

3 Furtună la TAROM / Pilotul Emil Dobrovolschi critică schimbarea Mădălinei Mezei de la șefia TAROM și numirile po…

4 VIDEO Pe ăsta îl saltă primul! S-a autodenunțat în direct! S-a dus acasă la fosta șefă TAROM! „M-am întâlnit c…

5 VIDEO De ce nu-l reține DNA pe acest infractor? Acestea sunt imaginile de la întâlnirea Cuc-Mezei din fața cas…

recomandări

Te ia DNA: Dan Iulian Idolu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Dormitorul lui van Gogh e de închiriat pe Airbnb