Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

Flavio de Almeida Junior este noul director de achiziții al Grupului Renault România

Flavio de Almeida Junior, un brazilian în vârstă de 48 de ani, este noul director de achiziții al Grupului Renault România, au anunțat joi reprezentanții producătorului auto. Almeida îl înlocuiește în funcție pe Antoine Aoun, care preia noi responsabilități în cadrul Alianței Renault-Nissan, în calitate de vice-președinte Proiecte Internaționale, potrivit unui comunicat al Renault România, transmis AGERPRES.

'Cu o experiență de 25 de ani în domeniul ingineriei și achizițiilor de servicii și componente în industria auto, cu precădere pe piața braziliană și franceză, Almeida Junior coordonează (...) activitățile celor aproximativ 130 de angajați ai Direcției Achiziții Grup Renault România', se precizează în comunicat.

Almeida este absolvent al Universității Federale Santa Catarina (Brazilia), facultatea de Inginerie Mecanică, având mai multe specializări post universitare în Brazilia și SUA. El s-a alăturat Grupului Renault în anul 2000, iar în ultimii doi ani a ocupat funcția de director achiziții la Renault Brazilia.

Direcția Achiziții este responsabilă de achizițiile de materii prime, piese, utilaje echipamente și servicii pentru toate entitățile Grupului Renault România. Cei 130 de angajați ai Direcției Achiziții sunt responsabili de relația cu peste 1 000 de furnizori din România și din regiune, gestionând un volum de achiziții de aproximativ 2 miliarde de euro pe an. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 PSD se SCINDEAZĂ după congres? Liderii Sudului pun la cale un nou partid: Fără Oltenia, PSD ajunge la 10%!

2 ALARMĂ Firea începe să dea MARILE TUNURI pentru care-a fost împinsă în fruntea Capitalei?

3 ALARMĂ Puterea a votat împotriva desființării pensiilor speciale, dar lasă elevii fără navetă școlară și fără …

4 Informație. Sute de primari PSD își negociază plecarea din partid după prezidențiale! Primar PSD: Dobitocii de…

5 SURSE DNA s-a trezit! Doi miniștri din Guvernul Dăncilă, în lucru!

recomandări

Te ia DNA: Tutulan Rica - Baron local

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Inspirație de weekend