Flavio de Almeida Junior este noul director de achiziții al Grupului Renault România

Flavio de Almeida Junior este noul director de achiziții al Grupului Renault România

Flavio de Almeida Junior, un brazilian în vârstă de 48 de ani, este noul director de achiziții al Grupului Renault România, au anunțat joi reprezentanții producătorului auto. Almeida îl înlocuiește în funcție pe Antoine Aoun, care preia noi responsabilități în cadrul Alianței Renault-Nissan, în calitate de vice-președinte Proiecte Internaționale, potrivit unui comunicat al Renault România, transmis AGERPRES.

'Cu o experiență de 25 de ani în domeniul ingineriei și achizițiilor de servicii și componente în industria auto, cu precădere pe piața braziliană și franceză, Almeida Junior coordonează (...) activitățile celor aproximativ 130 de angajați ai Direcției Achiziții Grup Renault România', se precizează în comunicat.

Almeida este absolvent al Universității Federale Santa Catarina (Brazilia), facultatea de Inginerie Mecanică, având mai multe specializări post universitare în Brazilia și SUA. El s-a alăturat Grupului Renault în anul 2000, iar în ultimii doi ani a ocupat funcția de director achiziții la Renault Brazilia.

Direcția Achiziții este responsabilă de achizițiile de materii prime, piese, utilaje echipamente și servicii pentru toate entitățile Grupului Renault România. Cei 130 de angajați ai Direcției Achiziții sunt responsabili de relația cu peste 1 000 de furnizori din România și din regiune, gestionând un volum de achiziții de aproximativ 2 miliarde de euro pe an. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Foarte interesante amănunte...

2 ULTIMA ORĂ Un general american anunță că Rusia ia în considerare capitularea în războiul împotriva Ucrainei

3 Aviația tactică a Rusiei a dispărut din Ucraina. De ce oare?

4 CTP / „Juriul de la Chișinău a acordat zero puncte României. Ce ziceți de asta?”

5 Notă internă strict secretă a FSB: Agenții ruși „cred că Putin este bolnav în faza terminală”