FMI vine pe 27 ianuarie la București pentru a treia evaluare a acordului cu România

FMI vine pe 27 ianuarie la București pentru a treia evaluare a acordului cu România

O misiune a Fondului Monetar Internațional, condusă de Andrea Schaechter, se va afla în România în perioada 27 ianuarie - 10 februarie 2015, pentru a treia evaluare a acordului preventiv aflat în derulare, a declarat miercuri reprezentantul rezident al FMI pentru România și Bulgaria, Guillermo Tolosa, prin intermediul unui comunicat transmis AGERPRES.

"Vor avea loc consultări în cadrul Articolului IV și a treia evaluare a acordului Stand-By de tip preventiv încheiat cu România, care a fost aprobat în data de 27 septembrie 2013. Membrii misiunii vor discuta cu autoritățile române recentele evoluții ale economiei românești și prioritățile în reformele economice", a explicat Tolosa.

Potrivit comunicatului, discuțiile cu privire la acord se vor derula împreună cu echipe ale Comisiei Europene și Băncii Mondiale.

"Membrii misiunii vor avea inclusiv întâlniri cu reprezentanți ai sectorului privat, ai partidelor politice, asociații profesionale și organizații neguvernamentale. La finalul misiunii va avea loc o conferință de presă pentru prezentarea concluziilor", a mai spus reprezentantul FMI.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Noi amănunte picante

2 Dezvăluiri despre Antene, Radu Tudor și servicii...

3 Amănunte picante rău! / Androneasca, la pușcărie? / Costoiu a turnat-o pe „mami Cati” în fața judecătorilor!

4 „Și mie îmi place p...a ta, ador sexul oral și fanteziile sexuale”

5 Ceas de 180.000 de dolari! / L-o avea de la interlopul care-și permitea să-i zică „curvă”?