Gabriel Ignat, fost manager la Dalkia România, este noul şef al ELCEN Bucureşti. El îl înlocuieşte pe Dan Ştefan Cetacli

Gabriel Ignat, fost manager la Dalkia România, este noul şef al ELCEN Bucureşti. El îl înlocuieşte pe Dan Ştefan Cetacli

Noul şef al ELCEN este absolvent al Universităţii Politehnice din Bucureşti, Facultatea de Energetică, şi a lucrat anterior la Dalkia România , în funcţia de manager studii proiecte mari.

Anterior, Ignat a fost manager de proiect la ISPE (Institutul de Studii şi Proiectări Energetice), în intervalul mai 2010 - noiembrie 2013.

Program de eficientizare

Ministrul delegat pentru Energie, Răzvan Nicolescu , a anunţat recent că vrea să înceapă un program de eficientizare a ELCEN, care ar urma asă includă şi schimbarea conducerii producătorului de energie electrică şi termică.

ELCEN , companie controlată de stat prin Departamentul pentru Energie, operează în Bucureşti şi Constanţa, fiind principalul furnizor de energie termică pentru clienţii din cele două oraşe.

Compania livrează energia termică indirect clienţilor finali, prin intermediul RADET, societate cu care ar urma să fuzioneze.

RADET are restanţe de plată către ELCEN în valoare totală de 3,26 miliarde de lei (741 de milioane de euro), din care 994 milioane de lei reprezintă penalizările de întârziere.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”