Joburi pentru români în Irlanda, Marea Britanie și Norvegia plătite cu până la 43.000 de euro anual

Joburi pentru români în Irlanda, Marea Britanie și Norvegia plătite cu până la 43.000 de euro anual

Un angajator din Irlanda are nevoie de 10 asistenţi medicali, a căror responsabilitate principală va fi să se asigure că toate standardele de îngrijire răspund nevoilor asistaţilor din punct de vedere social, spiritual, al sănătăţii fizice şi mentale. Angajatorul irlandez precizează că experienţa în domeniul geriatriei constituie avantaj.

Pentru ocupare acestor posturi, cei interesaţi trebuie să se înregistreze în "An Bord Altranais"(echivalentul Ordinului Asistentelor şi Moaşelor din România).

"Aplicanţii trebuie să empatizeze cu oamenii de care au grijă, aceştia având nevoi complexe, să aibă experienţă ca lider de echipă şi, de asemenea, să aibă abilităţile necesare de a motiva echipa şi de a conduce prin exemplul personal. Sunt necesare cunoştinţe clinice excelente şi un interes deosebit pentru educaţia continuă. Aplicanţii trebuie să fie buni comunicatori şi negociatori, să înţeleagă responsabilităţile proprii în ceea ce priveşte standardele de îngrijire", se arată în anunţul de angajare.

Angajatorul mai solicită cunoaşterea limbii engleze la nivel B2.

Salariul oferit este de 2.946,66 euro brut/lună pentru un program de 40 ore/săptămână, însă angajatorul menţionează că se ocupă de cazare, aplicanţii putând plăti chiria după ce primesc primul salariu. De asemenea, se plăteşte concediul anual de 20 de zile, iar salarizarea se face în funcţie de experienţă.

Durata contractului este nedeterminată şi se lucrează în ture de câte 12 ore, în total 7 ture/14 zile lucrătoare.

Candidaţii pot trimite CV model EUROPASS, în limba engleză, pe adresa de email: edele@kerloguenursinghome.com.

Alte 10 posturi de asistent medical sunt disponibile în Marea Britanie, în spitale din diverse zone, programul de lucru fiind de 39 ore pe săptămână. Candidaţilor li se cere calificare, minimum un an experienţă, abilităţi de comunicare şi engleză, nivel mediu.

Salariul oferit variază între 25.000 şi 37.000 lire brut pe an, iar contractul este pentru perioadă nedeterminată. Cei interesaţi pot trimite CV în limba engleză la Irina Nanevic inanevic@jark.co.uk.

20 de euro brut/oră, ca asistent panificaţie-patiserie în Norvegia

În Norvegia, este disponibil un post de asistent panificaţie-patiserie şi două posturi de bucătar preparate indiene.

Candidaţii pentru postul de asistent panificaţie şi patiserie trebuie să aibă un interes real în pregătirea prăjiturilor şi a produselor de patiserie, ei având posibilitatea de a practica şi de a-şi îmbunătăţi abilităţile într-un loc de muncă plăcut. Mai mult...

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

5 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA