O companie aeriană LOW-COST se extinde în România. VEZI PREŢURI

O companie aeriană LOW-COST se extinde în România. VEZI PREŢURI

Din 20 iunie 2014, pasagerii vor avea posibilitatea să călătorească de pe Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj spre o nouă destinaţie oferită de compania aeriană Vueling, potrivit monitorulcj.ro .

Compania aeriană face parte din grupul IAG (International Consolidated Airlines Group), care deţine şi companiile Iberia şi British Airways. Vueling efectuează zboruri low cost, dar oferă de asemenea servicii caracteristice unei companii tradiţionale.

„Ne bucurăm că în mai puţin de o lună de la anunţul începerii operării pe Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj cu destinaţia Barcelona, compania Vueling a decis să mai introducă o rută. Cred că este o veste bună pentru pasageri, aceştia având o nouă alternativă de a călători spre Roma, suplimentar faţă de serviciile de transport pe care aeroportul le oferă în prezent" a declarat preşedintele Consiliului Judeţean, Horea Uioreanu.

La începutul lunii martie, compania Vueling a mai anunţat operarea de zboruri de pe Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj către Barcelona, începând cu 27 iunie, cu o frecvenţă de 2 zboruri pe săptămână.

De la Bucureşti, Vueling operează zboruri spre Barcelona, Madrid şi Bilbao. Preţurile variază între 60 şi 90 euro pt. Barcelona, între 70 şi 130 euro la Madrid şi între 60 şi 170 euro la Bilbao.

Sursa: realitatea.net

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Propagandiştii Kremlinului, supăraţi că tinerii ruşi nu vor să moară în războiul lui Putin: „Avem 150 de milioane de oameni. Câţi dintre ei luptă în D…

2 Aviația militară ucraineană a efectuat cel mai masiv atac de la începutul invaziei

3 The Times / Disperare la Kremlin! Armata Rusiei, aproape de o înfrângere umilitoare în sudul Ucrainei!

4 „Ucigașul de blindate” / Un sergent ucrainean a spulberat 16 „unități” ale armatei ruse, cu sistemele antitanc Stugna și Javelin

5 Era intimă cu Lavrov! / Jurnalista rusă Daria Aslamova, arestată pentru spionaj în Kosovo