Oliver Blume, noul șef al Porsche

Oliver Blume, noul șef al Porsche

Porsche, divizia de automobile sport de lux a Volkswagen, a anunțat miercuri că Oliver Blume a fost numit CEO al producătorului de autoturisme, transmit DPA, EFE și AP. Consiliul de supraveghere al Porsche l-a ales miercuri pe Blume, de 47 de ani, în funcția de director general, o numire ce va deveni efectivă de la 1 octombrie. Blume a fost, de la începutul lui 2013, director de Producție și Logistică la Porsche.

De asemenea, Detlev von Platen, de 51 ani, va fi noul director de Vânzări și Marketing la Porsche începând cu 1 noiembrie, în locul lui Bernhard Maier, de 55 ani.

Platen a fost, timp de șapte ani, șeful Porsche în America de Nord.

Maier va deveni noul președinte al mărcii Skoda, ce aparține, de asemenea, grupului Volksvagen.

Vineri seara, Consiliului de Administrație al Volkswagen l-a numit pe șeful Porsche, Matthias Muller, director general al grupului auto german.

Matthias Muller, în vârstă de 62 de ani, vine în această funcție după demisia lui Martin Winterkorn pe fondul scandalului emisiilor poluante. Matthias Muller conducea compania Porsche din octombrie 2010 și a fost membru al consiliului de conducere al Volkswagen AG, președinte al Consiliului executiv al Porsche AG și membru al Consiliului de administrație al Porsche Automobil Holding SE. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Simple zvonuri?

2 Ea este avocata de 26 de ani care s-ar fi sinucis

3 VIDEO Sex mistic în temple, dansuri în pielea goală şi spirale yoga

4 VIDEO Voi vedeți ce se întâmplă pe Autostrada A1 Sibiu - Pitești?

5 Scrisoarea asta nu poate fi adevărată! / Ce le-a scris judecătorilor o moldoveancă despre plăcerea sexului desco…