Omul de afaceri Dorinel Umbrărescu a cumpărat pentru 4,5 milioane de euro o clădire Romtelecom din Ştefan cel Mare-Floreasca

Omul de afaceri Dorinel Umbrărescu a cumpărat pentru 4,5 milioane de euro o clădire Romtelecom din Ştefan cel Mare-Floreasca

Imobilul era unul dintre cele mai importante active din portofoliul Romtelecom şi are o suprafaţă desfăşurată de peste 8.000 de metri pătraţi.

 

Dorinel Umbrărescu a fost singurul participant la licitaţie, adjudecând imobilul la preţul de pornire, au declarat pentru Mediafax surse din piaţa imobiliară.

 

Clădirea va intra în renovare, proces care se va finaliza până la finele anului, urmând să fie utilizată, cel mai probabil, ca sediu central al Băncii Române de Credit şi Investiţii, al cărei proprietar este Umbrărescu.

La începutul anului, Romtelecom a desemnat firma de con¬sul¬ta

n¬ţă şi audit KPMG să îi evalueze por¬to¬fo¬liul imobiliar din întreaga ţară, for¬mat din te¬re¬nuri, clădiri şi spaţii comer¬ciale cu o supra¬faţă de aproape 2 milioane metri pătraţi.

 

Proprietăţile imobiliare ale Romtelecom sunt administrate de firmele Coldwell Banker Affiliates of Romania şi Romprest.

 

Concataţi de Mediafax, reprezentanţii Romtelecom au declarat că vânzarea imobilului din Şefan cel Mare-Floreasca este în derulare.


Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa arată decăderea unei dive...

2 Scandalul falsului sex oral / „Nu este o gogoriță de cancan, este real și s-ar putea să se transforme într-o che…

3 Regele proștilor și-a băgat partidul în faliment! / Ponta pierde și salariul și Tesla X de 130.000 de euro de l…

4 AUDIO „Vin și te iau din pat și acolo la tine, de față cu mumă-ta și cu tac-tu, îți tai capu’!”

5 Așa o fi?