Omul de afaceri Dorinel Umbrărescu a cumpărat pentru 4,5 milioane de euro o clădire Romtelecom din Ştefan cel Mare-Floreasca

Omul de afaceri Dorinel Umbrărescu a cumpărat pentru 4,5 milioane de euro o clădire Romtelecom din Ştefan cel Mare-Floreasca

Imobilul era unul dintre cele mai importante active din portofoliul Romtelecom şi are o suprafaţă desfăşurată de peste 8.000 de metri pătraţi.

Dorinel Umbrărescu a fost singurul participant la licitaţie, adjudecând imobilul la preţul de pornire, au declarat pentru Mediafax surse din piaţa imobiliară.

Clădirea va intra în renovare, proces care se va finaliza până la finele anului, urmând să fie utilizată, cel mai probabil, ca sediu central al Băncii Române de Credit şi Investiţii, al cărei proprietar este Umbrărescu.

La începutul anului, Romtelecom a desemnat firma de con¬sul¬ta

n¬ţă şi audit KPMG să îi evalueze por¬to¬fo¬liul imobiliar din întreaga ţară, for¬mat din te¬re¬nuri, clădiri şi spaţii comer¬ciale cu o supra¬faţă de aproape 2 milioane metri pătraţi.

Proprietăţile imobiliare ale Romtelecom sunt administrate de firmele Coldwell Banker Affiliates of Romania şi Romprest.

Concataţi de Mediafax, reprezentanţii Romtelecom au declarat că vânzarea imobilului din Şefan cel Mare-Floreasca este în derulare.


Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cum a fost posibil? / BBC a venit în România și a descoperit chestii incredibile despre frații Tate

2 Alexandra Stan, din nou aproape goală

3 Duelul eclerurilor. Jamila pierde și a doua fază a procesului cu Laura Laurențiu

4 Frații Tate, „judecați” de CTP: Este o batjocură cruntă pentru România faptul că acești inși au venit aici cu mâna-n chiloți și au ajuns milionari în …

5 „Asta îl excită foarte mult din punct de vedere sexual” / Ce a povestit Sophie, la BBC, despre Andrew Tate