Omul de afaceri Dorinel Umbrărescu a cumpărat pentru 4,5 milioane de euro o clădire Romtelecom din Ştefan cel Mare-Floreasca

Omul de afaceri Dorinel Umbrărescu a cumpărat pentru 4,5 milioane de euro o clădire Romtelecom din Ştefan cel Mare-Floreasca

Imobilul era unul dintre cele mai importante active din portofoliul Romtelecom şi are o suprafaţă desfăşurată de peste 8.000 de metri pătraţi.

 

Dorinel Umbrărescu a fost singurul participant la licitaţie, adjudecând imobilul la preţul de pornire, au declarat pentru Mediafax surse din piaţa imobiliară.

 

Clădirea va intra în renovare, proces care se va finaliza până la finele anului, urmând să fie utilizată, cel mai probabil, ca sediu central al Băncii Române de Credit şi Investiţii, al cărei proprietar este Umbrărescu.

La începutul anului, Romtelecom a desemnat firma de con¬sul¬ta

n¬ţă şi audit KPMG să îi evalueze por¬to¬fo¬liul imobiliar din întreaga ţară, for¬mat din te¬re¬nuri, clădiri şi spaţii comer¬ciale cu o supra¬faţă de aproape 2 milioane metri pătraţi.

 

Proprietăţile imobiliare ale Romtelecom sunt administrate de firmele Coldwell Banker Affiliates of Romania şi Romprest.

 

Concataţi de Mediafax, reprezentanţii Romtelecom au declarat că vânzarea imobilului din Şefan cel Mare-Floreasca este în derulare.


Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Oana Mizil, în spital după ce a fost bătută de Marian Vanghelie!

2 „Piggy își bate la propriu joc de voi gâștele” / Oana Zăvoranu șterge pe jos cu Oana Roman

3 JO 2020, canotaj / Fetele de aur ale României, o nouă cursă entuziasmantă!

4 VIDEO Fugarul Rizea / Iată cine va fi candidatul PSD la alegerile prezidențiale din 2024

5 De citit / Cât ne costă prostia și ticăloșia politicienilor care ne conduc