Radiografia afacerii Shapir Structures, firma care i-a pavat lui Radu Mazăre drumul spre DNA

Radiografia afacerii Shapir Structures, firma care i-a pavat lui Radu Mazăre drumul spre DNA

Compania Shapir Structures SRL, al carei reprezentant- Avraham Morgenstern- este acuzat de dare de mita de catre DNA, a inregistrat potrivit datelor de pe ministerul de finante o cifra de afaceri de 181 mil. lei in 2012, o crestere uriasa fata de 2011, cand afacerile au fost sub 50 mil. lei si 2010 cand cifra de afaceri a depasit usor 16 mil. lei.

Compania Shapir Structures SRL apare ca fiind integral controlata de o companie inregistrata in Cipru. Societatea apare insa ca fiind afiliata Shapir Structures 1991 LTD din Israel.

Ce alte contracte mari a avut Shapir Structures cu autoritatile publice din Constanta in ultimii ani

Pe langa contractul de constructie a locuintelor sociale din cartierul Henri Coanda, compania a castigat in Constanta cateva alte constracte foarte importante pe parte de reparatii de strazi.

Shapir Structures 1991 a castigat in 2009 un contract de peste 162 milioane lei in Constanta pentru lucrari de ranforsare si reparare a tramei stradale, inclusiv dezafectarea unei linii de tramvai si transformare in carosabil auro si a incintelor de invatamant si cultura din oras, inclusiv marcaje rutiere.

In 2012 compania a primit si contractul de peste 160 mil. lei pentru intretinerea, repararea si modernizarea tramei stradale din Constanta pe 2012, 2013 si 2014.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”