Să-şi mai recupereze şi Gruia Stoica din pierderile cu privatizarea/CFR vrea să vândă peste 35.000 tone fier vechi la BRM, preţul pleacă de la 335 dolari pe tonă

CFR a programat în luna iulie, la Bursa Română de Mărfuri (BRM), două licitaţii publice pentru vânzarea a 35.523 tone de fier vechi, împărţite în 12 loturi, preţul minim de pornire plecând de la 335 dolari/ tonă, scrie Ziarul Financiar.

CFR vrea să vândă peste 35.000 tone fier vechi la BRM, preţul pleacă de la 335 dolari pe tonă.CFR vizează, în cadrul acestor proceduri, vânzarea unor materiale recuperate în urma lucrărilor de reabilitare, reparaţii şi întreţinere a infrastructurii feroviare, potrivit unui comunicat al administratorului reţelei feroviare.

"Valorificarea deşeurilor feroase reprezintă o măsură de eficientizare a activităţii companiei, care va contribui la creşterea veniturilor proprii şi iminent la susţinerea financiară pentru alte lucrări de reparaţii şi întreţinere a infrastructurii feroviare", a declarat directorul general al CFR, Macarie Moldovan.

Termenele limită pentru depunerea ofertelor sunt 2 iulie (4 loturi), respectiv 3 iulie (8 loturi).

Ofertele pot fi depuse pentru unul sau mai multe loturi, iar criteriul de atribuire este preţul cel mai ridicat.

Nouă ni se pare un cadou de la prietenul Victor Ponta către prietenul Gruia Stoica. Apropo, a văzut cineva, din întâmplare, cu ce jafuri de locomotive face transport acest GFR? Şi, mai ales, câte vagoane trag în spate aceste vechituri?

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Șerpăria asta este Poliția Română? Amănunte incredibile publicate de o jurnalistă celebră

2 VIDEO Categoria „valori” / Ăla de lângă Bercea Mondial este președintele PSD Olt, cel care i-a luat locul tracto…

3 EXCLUSIV Traian Băsescu NU va candida la Primăria Capitalei!

4 Cum arăta geanta cu 3,8 milioane de dolari cash cu mita primită de Elena Udrea în sediul PDL / Afară, lumea prot…

5 Pro România, partidul CIE / SIE: Predoiu-general, Ponta-copil de trupă, Anghelache-aport valutar