Slovacul Miroslav Majoros preia funcția de CEO al Telekom Romania, de la 1 ianuarie 2016

Slovacul Miroslav Majoros preia funcția de CEO al Telekom Romania, de la 1 ianuarie 2016

Slovacul Miroslav Majoros va prelua, începând cu data de 1 ianuarie 2016, funcția de CEO al Telekom România, înlocuindu-l astfel pe Nikolai Beckers, care va urma noi provocări în afara companiei, a anunțat, marți, operatorul telecom, într-un comunicat de presă transmis AGERPRES.

Actualmente CEO al Slovak Telekom, Majoros (56 de ani) a ocupat poziții de conducere în cadrul Slovak Television, IBM Slovacia și, în ultimii 13 ani, în cadrul Telekom.

Potrivit Telekom România, din anul 2010 a deținut funcția de președinte al Consiliului de Administrație și CEO al Slovak Telekom. Miroslav Majoros va rămâne și cu această funcție, în paralel cu cea pe care o va prelua de la 1 ianuarie 2016.

'Mă bucur că Miroslav Majoros se alătură operațiunilor noastre foarte importante din România, aducând o experiență de valoare de pe o piață cu provocări similare. Îi urez succes în noul său mandat de a conduce Telekom Romania către poziția de lider, în beneficiul clienților, angajaților și acționarilor companiei', a precizat, în comunicatul citat, Michael Tsamaz, președintele și CEO OTE Group și președintele Consiliului de Administrație al Telekom Romania Communications S.A

Miroslav Majoros a absolvit Facultatea de Electronică și Informatică din cadrul Universității Slovace de Tehnologie din Bratislava și, pe parcursul carierei sale profesionale, a urmat programe educaționale de management la Harvard Business School și Stanford Graduate School of Business.

În perioada 1994 — 2002 a lucrat pentru IBM Slovacia, ajungând în poziția de director general, iar din 2000 până în 2002 a deținut această poziție atât pentru IBM Cehia, cât și pentru IBM Slovacia. Din 2003 a fost președinte/CEO al Slovak Telekom și membru al Consiliului de Administrație. Doi ani mai târziu a devenit președinte al Consiliului de Administrație al Slovak Telekom.

Noul CEO al Telekom Romania a fost membru al Consiliului de Administrație la T-Mobile Slovensko din 2003, iar din vara anului 2009 până la 30 iunie 2010, a fost președinte al Consiliului de Administrație. De asemenea, din 1 iulie 2010, a ocupat poziția de președinte al Consiliului de Administrație și CEO Slovak Telekom.

Telekom Romania este un brand dinamic, care oferă servicii de telecomunicații fixe și mobile complete, inovatoare, personalizate pentru o comunitate vastă de clienți, cu aproximativ 10 milioane de contracte de servicii.

La sfârșitul lunii septembrie 2015, peste 160.000 de clienți au ales pachetele integrate de la Telekom Romania și au devenit parte din universul MagentaONE.

Brandul Telekom Romania aparține Deutsche Telekom și este prezent pe piața românească din anul 2014, după rebrandingul comun al Romtelecom și Cosmote România.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 O nouă arestare la vârf în Rusia