ȘTIRILE AMIEZII - ECONOMIC - 23 septembrie

ȘTIRILE AMIEZII - ECONOMIC - 23 septembrie

Greșeala asigurătorilor, ca și intermediari, este că vând produse din ce în ce mai ieftine fără să informeze clienții că un produs ieftin înseamnă și un produs prost, a declarat, marți, Mișu Negrițoiu, președintele Autorității de Supraveghere Financiară /ASF/.

* Rata șomajului a fost de 6,7%, în trimestrul II 2014, în scădere față de trimestrul anterior, când se înregistra 7,2%, potrivit datelor publicate marți de Institutul Național de Statistică (INS).

* Fondul Proprietatea a anunțat marți finalizarea documentației necesare pentru listarea secundară la Bursa de la Londra și acum așteaptă aprobarea autorităților de reglementare financiară de la București, transmite Reuters.

* Pensia privată obligatorie /Pilonul II/ este un instrument câștigat și, deși nu știu dacă o să trăim din pensiile private sau nu, este bine să ai bani puși deoparte în acest sistem, a declarat, marți, Mișu Negrițoiu, președintele Autorității de Supraveghere Financiară /ASF/, în cadrul Forumului 'Forbes CEE — Reinventing growth în the emerging markets'.

* O nouă bancnotă de 10 euro a intrat marți în circulație, alături de vechea bancnotă, care va fi acceptată în continuare, a informat Banca Central Europeană (BCE), într-un comunicat de presă. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro