ȘTIRILE AMIEZII - ECONOMIC - 23 septembrie

Greșeala asigurătorilor, ca și intermediari, este că vând produse din ce în ce mai ieftine fără să informeze clienții că un produs ieftin înseamnă și un produs prost, a declarat, marți, Mișu Negrițoiu, președintele Autorității de Supraveghere Financiară /ASF/.

* Rata șomajului a fost de 6,7%, în trimestrul II 2014, în scădere față de trimestrul anterior, când se înregistra 7,2%, potrivit datelor publicate marți de Institutul Național de Statistică (INS).

* Fondul Proprietatea a anunțat marți finalizarea documentației necesare pentru listarea secundară la Bursa de la Londra și acum așteaptă aprobarea autorităților de reglementare financiară de la București, transmite Reuters.

* Pensia privată obligatorie /Pilonul II/ este un instrument câștigat și, deși nu știu dacă o să trăim din pensiile private sau nu, este bine să ai bani puși deoparte în acest sistem, a declarat, marți, Mișu Negrițoiu, președintele Autorității de Supraveghere Financiară /ASF/, în cadrul Forumului 'Forbes CEE — Reinventing growth în the emerging markets'.

* O nouă bancnotă de 10 euro a intrat marți în circulație, alături de vechea bancnotă, care va fi acceptată în continuare, a informat Banca Central Europeană (BCE), într-un comunicat de presă. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Ion Iliescu, declarație criminală despre Revoluție: Este momentul să încetăm să mai căutăm vinovați

2 Frica de pușcărie! Primăria Capitalei a anulat licitaţia pentru 100 de autobuze electrice: cele turceşti ar fi…

3 Rareș Bogdan, mesaj în miez de noapte din Parlamentul European

4 Mafia locală / Frații Micula, vizați de un dosar de evaziune și spălare de bani de 44 milioane de euro / Cazul e i…

5 DOCUMENT Ce categorii de bugetari ar putea rămâne fără pensii speciale. Inventarul complet al beneficiarilor ș…

recomandări

Te ia DNA: Radu Mazăre

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Scene uimitoare filmate prin procedeu time lapse creează impresia unei alte lumi