ȘTIRILE AMIEZII - ECONOMIC - 23 septembrie

Greșeala asigurătorilor, ca și intermediari, este că vând produse din ce în ce mai ieftine fără să informeze clienții că un produs ieftin înseamnă și un produs prost, a declarat, marți, Mișu Negrițoiu, președintele Autorității de Supraveghere Financiară /ASF/.

* Rata șomajului a fost de 6,7%, în trimestrul II 2014, în scădere față de trimestrul anterior, când se înregistra 7,2%, potrivit datelor publicate marți de Institutul Național de Statistică (INS).

* Fondul Proprietatea a anunțat marți finalizarea documentației necesare pentru listarea secundară la Bursa de la Londra și acum așteaptă aprobarea autorităților de reglementare financiară de la București, transmite Reuters.

* Pensia privată obligatorie /Pilonul II/ este un instrument câștigat și, deși nu știu dacă o să trăim din pensiile private sau nu, este bine să ai bani puși deoparte în acest sistem, a declarat, marți, Mișu Negrițoiu, președintele Autorității de Supraveghere Financiară /ASF/, în cadrul Forumului 'Forbes CEE — Reinventing growth în the emerging markets'.

* O nouă bancnotă de 10 euro a intrat marți în circulație, alături de vechea bancnotă, care va fi acceptată în continuare, a informat Banca Central Europeană (BCE), într-un comunicat de presă. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 ALERTĂ / Guvernul PSD, RUȘINEA Europei, a încercat să ÎNȘELE Comisia Europeană și să deconteze din fonduri UE pr…

2 VIDEO / Asta e MAFIE! Augustin Zegrean, avertisment GRAV: CCR s-ar putea să nu valideze alegerile prezidențiale!…

3 Rareș Bogdan o calcă-n picioare pe „Proasta Pământului” după minciuna despre fabrica Volkswagen!

4 Dăncilă poate lua între 8 și 18 ani de pușcărie după denunțul lui Dragnea!

5 CULISE / Cine e baronul PSD care a ordonat anularea zborurilor TAROM în ziua moţiunii. DNA începe audierile

recomandări

Te ia DNA: Cristian Poteras

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Inspirație de weekend