ȘTIRILE AMIEZII - ECONOMIC - 23 septembrie

Greșeala asigurătorilor, ca și intermediari, este că vând produse din ce în ce mai ieftine fără să informeze clienții că un produs ieftin înseamnă și un produs prost, a declarat, marți, Mișu Negrițoiu, președintele Autorității de Supraveghere Financiară /ASF/.

* Rata șomajului a fost de 6,7%, în trimestrul II 2014, în scădere față de trimestrul anterior, când se înregistra 7,2%, potrivit datelor publicate marți de Institutul Național de Statistică (INS).

* Fondul Proprietatea a anunțat marți finalizarea documentației necesare pentru listarea secundară la Bursa de la Londra și acum așteaptă aprobarea autorităților de reglementare financiară de la București, transmite Reuters.

* Pensia privată obligatorie /Pilonul II/ este un instrument câștigat și, deși nu știu dacă o să trăim din pensiile private sau nu, este bine să ai bani puși deoparte în acest sistem, a declarat, marți, Mișu Negrițoiu, președintele Autorității de Supraveghere Financiară /ASF/, în cadrul Forumului 'Forbes CEE — Reinventing growth în the emerging markets'.

* O nouă bancnotă de 10 euro a intrat marți în circulație, alături de vechea bancnotă, care va fi acceptată în continuare, a informat Banca Central Europeană (BCE), într-un comunicat de presă. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Viktor Orban / Vom îzbândi. Vom face mare Bazinul Carpatic. Vestul ne-a violat granițele și ne-a lăsat pradă co…

2 VIDEO Bătăuş pus la pământ dintr-o singură mişcare de un poliţist. Intervenţia a durat câteva secunde

3 Psihologă / Relația sexuală normală de care vorbește CTP-ul este aia în care bărbatului i se rupe dacă femeia s…

4 Marcel Vela, despre a treia etapă de relaxare: Vor fi multe surprize plăcute. Cu siguranță vor fi bine primite…

5 ALERTĂ Zece polițiști bucureșteni, infectați cu coronavirus. Sediul instituției ar putea fi relocat

recomandări

Te ia DNA: Iosif-Ionel TOMA

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Caracatița asta evadează ca-n filme dintr-un borcan