Strategia Ryanair de a atrage noi clienţi: introducerea clasei business pentru toate zborurile. Ce preţ vor avea biletele

Strategia Ryanair de a atrage noi clienţi: introducerea clasei business pentru toate zborurile. Ce preţ vor avea biletele

Compania aeriană low-cost Ryanair va introduce clasa busiess pentru toate zborurile pe care le operează, în încercarea de a atrage o parte mai mare dintre clienţii corporate.

Strategia Ryanair de a atrage noi clienţi: introducerea clasei business pentru toate zborurile. Ce preţ vor avea biletele (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Serviciile pentru clasa business vor fi lansate sub numele "Business Plus", iar preţul biletelor va începe de la 69,99 de euro. Totodată, clienţii vor putea schimba biletele ori de câte ori doresc, inclusiv în ziua zborului, informează Financial Times.

Pasagerilor de la clasa business le vor fi oferite locuri premium, deşi Ryanair avertizează pe website-ul companiei că acest lucru se va întâmpla doar în limita locurilor disponibile. De asemenea, aceşti călători vor beneficia de întâietate la trecerea de controlul de securitate în anumite aeroporturi.

Biletele includ şi transportul unui bagaj de 20 de kilograme, serviciu pentru care pasagerii plătesc, în mod normal, 25 de lire sterline în plus.

 

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 37 de violuri, 3 morți, 87 de magazine și 1500 de case devastate / Bilanțul primei zile de ocupație în Alba a „e…

2 Poate cea mai frumoasă femeie din România...

3 Fenomen straniu în SUA

4 De citit!

5 Informație / Din 2015, CIA antrenează în secret forțele speciale ucrainiene „să ucidă ruși” în cazul unei invazi…