Transportator rutier cu afaceri de 13 milioane euro anul trecut, scos la vânzare de proprietarul sloven

Transportator rutier cu afaceri de 13 milioane euro anul trecut, scos la vânzare de proprietarul sloven

Compania Izletnik Celje din Slovenia vrea să vândă firma de transport rutier de mărfuri Viator & Vektor Ro din Argeş, pe care o deţine integral.

Transportator rutier cu afaceri de 13 mil. euro anul trecut, scos la vânzare de proprietarul sloven (Imagine: Publimedia/Shutterstock)

"Izletnik Celje d.d., în calitate de asociat unic, scoate la vânzare 100% părţi sociale ale societăţii SC Viator & Vektor SRL Romania", se arată într-un anunţ al companiei din Slovenia.

Potenţialii investitori interesaţi au termen până la 8 august pentru transmiterea scrisorii de intenţie.

Viator & Vektor Ro, specializată în transporturi de marfă interne şi internaţionale, este şi furnizor de servicii de expediţie, depozitare, spălătorie sau ITP.

Compania are un parc de 100 camioane proprii, iar unul dintre clienţi este Dacia Renault , potrivit informaţiilor publicate pe site-ul transportatorului.

Datele raportate la Ministerul Finanţelor arată că Viator & Vektor Ro a încheiat anul trecut cu afaceri de 58,8 milioane lei (13,3 milioane euro), un profit net de 125.719 lei (28.400 euro) şi un număr de 140 salariaţi.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante