Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acordCrin, două milioane de români te aşteaptă!

Acum cinci ani, la primul tur de scrutin pentru prezidenţiale, Crin Antonescu a fost candidatul partidului mic, fără şanse. A fost însă singurul candidat care a produs emoţie. A scos din casă oameni care au mers la vot musai pentru el. Un tip decent, plăcut ochiului şi minţii. S-a legitimat atunci cu două milioane de voturi. Pe care, la turul doi a vrut să i le împrumute lui Geoană. Şi oamenii au mers pe mâna lui. L-au înghiţit, la rugămintea lui, pe Prostănac.

A luat apoi aceste două milioane şi le-a dus la GRIVCO. Punându-le în sacul toxic, de prostit speranţele oamenilor, numit USL. Legitimând, în acest fel, două minciuni. Pe Dan Voiculescu şi Victor Ponta. Cărora, tipul decent, plăcut ochiului şi minţii, le-a transferat această imagine. Iar cei doi cameleoni, două flegme pe obrazul istoriei recente, au zis mersi şi au făcut cu ea ce ştiau ei să facă. L-au suspendat imediat pe Băsescu, au dat lovitura de stat din vara lui 2012. Au reinstaurat statul baronilor, hrebenciucilor, chiţoilor, tăricenilor şi al securiştilor rusofoni.

De atunci şi până astăzi, cele două milioane de români au trăit sentimente contradictorii. Poate că în aceste momente chiar nu mai înţeleg nimic.

Iată de ce Crine, dacă mai eşti român, şi mai ţii la ţara ta, ieşi din cotloanele în care te-ai vârât şi spunele ceva acestor oameni. Acestor două milioane care te aşteaptă! E dreptul lor şi datoria ta! Altminteri, o să creadă toţi că te-ai vândut, ca Iuda, pe doi ţechini...


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 ZVON / Dragnea și Vâlcov participau doar la discuții unde comisionul sărea de 10 milioane de euro! Ce rol avea ț…

2 Rechizitoriu DNA / Schema ingenioasă prin care „nașul” Mircea Sandu ar fi luat o șpagă de 200.000 de euro de la …

3 Faceți diferența! Bulgaria cumpără F-16 de ultimă generație, de trei ori mai scumpe decât cele cumpărate de Ro…

4 Trei năpârci. Atenție la aroganța voit afișată...

5 Filmul atacului de la Săpoca în care au fost uciși 4 oameni și răniți alți 9: „Totul s-a petrecut în mai puţin…

recomandări

Te ia DNA: ISU

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cascadorii halucinante pe skiuri