Crin, două milioane de români te aşteaptă!




Crin, două milioane de români te aşteaptă!

Acum cinci ani, la primul tur de scrutin pentru prezidenţiale, Crin Antonescu a fost candidatul partidului mic, fără şanse. A fost însă singurul candidat care a produs emoţie. A scos din casă oameni care au mers la vot musai pentru el. Un tip decent, plăcut ochiului şi minţii. S-a legitimat atunci cu două milioane de voturi. Pe care, la turul doi a vrut să i le împrumute lui Geoană. Şi oamenii au mers pe mâna lui. L-au înghiţit, la rugămintea lui, pe Prostănac.

A luat apoi aceste două milioane şi le-a dus la GRIVCO. Punându-le în sacul toxic, de prostit speranţele oamenilor, numit USL. Legitimând, în acest fel, două minciuni. Pe Dan Voiculescu şi Victor Ponta. Cărora, tipul decent, plăcut ochiului şi minţii, le-a transferat această imagine. Iar cei doi cameleoni, două flegme pe obrazul istoriei recente, au zis mersi şi au făcut cu ea ce ştiau ei să facă. L-au suspendat imediat pe Băsescu, au dat lovitura de stat din vara lui 2012. Au reinstaurat statul baronilor, hrebenciucilor, chiţoilor, tăricenilor şi al securiştilor rusofoni.

De atunci şi până astăzi, cele două milioane de români au trăit sentimente contradictorii. Poate că în aceste momente chiar nu mai înţeleg nimic.

Iată de ce Crine, dacă mai eşti român, şi mai ţii la ţara ta, ieşi din cotloanele în care te-ai vârât şi spunele ceva acestor oameni. Acestor două milioane care te aşteaptă! E dreptul lor şi datoria ta! Altminteri, o să creadă toţi că te-ai vândut, ca Iuda, pe doi ţechini...


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro