Dau să fugă GĂRGĂUNII useliști din capul lui Iohannis?

Klaus Iohannis și-a început mandatul într-un mod ostentativ. La braț cu personajul pe care românii îl repudiaseră în favoarea sa. Mai mult decât atât, s-a dus în Parlament, cea mai scârnavă instituție în ochii românilor, și le-a propus șobolanilor strânși acolo ca-ntr-un olan, un pact de colaborare.

Și, ca lucrurile să fie clare, la marcarea primelor o sută de zile de mandat, cu un zâmbet perfid, spre fetid, l-a făcut pe fostul președinte Băsescu pensionar postac.

Românii care l-au votat au rămas perplecși. Fie că au recunoscut-o public, prin comentarii la articole sau pe rețelele de socializare, fie că au tăcut dezamăgiți.

În primele 4 luni de mandat, Klaus Iohannis a părut că acționează după Manualul USL elaborat de Antena 3. Fix ce-și doresc cei fugăriți acum, pe la 7 dimineața, de mascați și procurori. Părea președintele absent. În flagrantă contradicție cu fostul său opozant, premierul omniprezent. Ubicuu chiar. În fruntea armatei de uzurpatori ai statului de drept și ai luptei anticorupție.

Sunt mici semne de îndreptare. Se aud parcă zgomote în surdină cu niște gărgăuni care cad dintr-un cap mare. Despre care n-a spus nimeni nici că e prost nici că trebuie proptit, din două-n două zile, în gura cuiva. Măcar să-l mai clatine, din când în când, amenințător, spre câte o lichea... 


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 „Dar manual” / Renate Weber i-a dat fetei ei 100.000 de euro

2 Incident „ciudat” / Dacian Cioloș: „Aflu că unele televiziuni spun că aș fi „forțat” urcarea într-un avion de la…

3 Încă o ţară interzice accesul românilor, din 13 iulie. Lista completă a statelor care ne-au impus restricţii

4 Informație / După locale, PSD își va schimba denumirea. Nu este exclusă spargerea în două a partidului

5 VIDEO Zeci de vedete și influenceri au petrecut fără măști și distanțare la inaugurarea Hotelului Novum din Ol…