Frustrata care pleca acasă tristă la gândul că-n pat o așteaptă un Săftoiu




Frustrata care pleca acasă tristă la gândul că-n pat o așteaptă un Săftoiu

Apariția în spațiul public a unor amănunte de alcov din viața de președinte a lui Traian Băsescu nu mai provoacă valuri. Doar la televiziunile-slugi se vor bulbuca ochii și se vor face fețe pătrate, la ordin.

Românii ar fi fost dezamăgiți dacă ar fi aflat că șchiomparliul a jucat doar teatru. Și pleca la 16.30 de la program după ce își bea ceaiul, la o discuție anostă, cu doi-trei consilieri prăfuiți.

Însă frustrata de Săftoaica a rupt, ca orice invidioasă pe care n-o va poza nimeni, nici pe bani, purtând bikini, magia imaginarului. 

Realizați, oameni buni, ce invidie neagră o rodea că pleca acasă, unde-o aștepta gelatina de Săftoiu, lăsând-o pe Lenuța, crăcită, pe biroul unui macho de care n-o să recunoască niciodată că a fost îndrăgostită?


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...