Iohannis, președintele care MINTE

Președintele nostru ne-a mințit. A ieșit și ne-a liniștit, certându-i cumva, cu rictusul tradițional, pe cei care agită apele cu refugiații. Ne-a spus că România nu va accepta să fie altcumva decât ce a vorbit el, adică 1785 de imigranți. Apoi, la doar câteva zile, la o nouă ieșire, a lăsat-o în coadă de pește. L-a trimis pe fratele lui Orban să ne spună adevărul, că România va primi mai mulți imigranți. 

Ce mă enervează și mă scârbește este că Iohannis a mințit complet gratuit, ca tâmpitul de Ponta. Cam toți românii asistă de două săptămâni la invazia musulmanilor în Balcani. Toată zona mustește de fugari. Toți românii știu că noi suntem cei mari din această zonă. Și că păhărele ca Slovenia și Croația vor da repede peste preaplin. Unde s-ar putea duce? Măcar pentru o adăpostire temporară. Pentru a fi măcar triați și transportați spre alte zări? Chiar se aștepta cineva că noi vom scăpa și doar ungurii, bulgarii, sârbii, croații și slovenii sunt proștii?

Cu atât e mai mare nedumerirea și mâhnirea că Iohannis a ales să mintă. În loc să fie bărbat și să ne spună că ceea ce urmează să se întâmple este aproape inevitabil, și că nu putem fi noi șmecherii Europei, dintr-o dată!


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Mesajul unui învățător bistrițean care l-a cunoscut pe președinte acum 20 de ani

2 Proasta s-a căcat în urnă! Dăncilă s-a referit la românii din diaspora folosind apelativul „ăștia”

3 ALERTĂ Proasta s-a pișat pe covor! Dăncilă a refuzat să răspundă în engleză la întrebarea unui jurnalist formu…

4 Concluzia? Iohannis-Dăncilă, scorul etapei! PSD, încă un eșec în drumul spre retrogradare!

5 Cum a mințit Dăncilă despre angajarea fiului și, mai ales, cum a băgat în față adopția, cu nemernicie tipic pe…

recomandări

Te ia DNA: Mihali Gavril

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Tort cu dulceață de căpșuni, lemongrass și cremă fină de branză