Iohannis, președintele care MINTE
Iohannis, președintele care MINTE

Președintele nostru ne-a mințit. A ieșit și ne-a liniștit, certându-i cumva, cu rictusul tradițional, pe cei care agită apele cu refugiații. Ne-a spus că România nu va accepta să fie altcumva decât ce a vorbit el, adică 1785 de imigranți. Apoi, la doar câteva zile, la o nouă ieșire, a lăsat-o în coadă de pește. L-a trimis pe fratele lui Orban să ne spună adevărul, că România va primi mai mulți imigranți. 

Ce mă enervează și mă scârbește este că Iohannis a mințit complet gratuit, ca tâmpitul de Ponta. Cam toți românii asistă de două săptămâni la invazia musulmanilor în Balcani. Toată zona mustește de fugari. Toți românii știu că noi suntem cei mari din această zonă. Și că păhărele ca Slovenia și Croația vor da repede peste preaplin. Unde s-ar putea duce? Măcar pentru o adăpostire temporară. Pentru a fi măcar triați și transportați spre alte zări? Chiar se aștepta cineva că noi vom scăpa și doar ungurii, bulgarii, sârbii, croații și slovenii sunt proștii?

Cu atât e mai mare nedumerirea și mâhnirea că Iohannis a ales să mintă. În loc să fie bărbat și să ne spună că ceea ce urmează să se întâmple este aproape inevitabil, și că nu putem fi noi șmecherii Europei, dintr-o dată!

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Jocurile de culise din PNL / Cele patru nume cu care Cîțu va împărți puterea la vârful partidului

2 Fotografii inedite cu Nicu Ceaușescu, înainte să moară, la o petrecere unde a avut un tort cu secera și ciocan…

3 Cine este Americanu', motociclistul acuzat de omor

4 Discuţii aprinse între ardeleni şi moldoveni după un banc publicat de Ştefan Mandachi pe Facebook

5 VIDEO „Acasă o cerți pentru că rupe tapetul!” / O pisică domestică a alungat un urs brun în pădurile din Siberia