Jurnalu’ lu’ puiemonta. 10 februarie

10 februarie. 14.20. Mă chinui de dimineață să aflu ce a vrut Nuți să spună cu degetul ăla lipit de nara dreaptă și rezultatul e că sînt mai confuz decît atunci cînd am pierdut alegerile. Primul impuls a fost să o sun chiar pe ea, da’ n-am vrut să-l pun pe Înfriguratu’ (că așa-i zic eu lui Coldea) în situația neplăcută să mă acopere cu corector în stenograme.

 Așa că l-am sunat pe Sebi. Care mi-a zis că în Dubai e cald și nu trage pe nas decît nisip, cînd e vînt. Îi arde de glume și lu’ ăsta. Normal, doar nu el s-a plictisit ieri cu fraierii ăia de la FMI și cu sasu’ suprem în Parlament.

Evident, după aia am pus mîne pe TO și l-am sunat pe Înfriguratu’. Pînă să zic eu ce mă interesa, a început să turuie că respinge categoric acuzațiile, care sînt denigratoare. L-am oprit cu greu și, cînd, în sfîrșit l-am lămurit că nu sînt Georgian Pop și i-am pus întrebarea de Udrea, au urmat niște fîșîituri bizare, sacadate, care mi-au dat o vagă senzație de vertij, apoi nimic. Clar, Înfriguratu’ intrase iar în transa de la Comisia de control a SRI, deci se exprima prin ridicări dese de sprîncene și mișcări ritmice, circulare, din cap. Eșec.

Incompetență totală, nici nu știu cum dracu’ guvernez țara asta cu astfel de nepregătiți! A, gata, îmi venise ideea salvatoare: l-am sunat pe Dragnea, să-mi spună ce interlopi mai avem prin partid sau măcar printre finanțatori, ăia sigur ar trebui să știe. “Bă, Victore, știi ce? Ia nu mă mai fute la cap, ai uitat că tu ai decis să ne despărțim de Cătălin Voicu și Vanghelie?! Sună-i tu, intelectualule care ești tu doctor!”, mi-a trîntit-o Dragnea. Auzi, fă, Dragneo, nu ai și tu chef de o excludere? Mă rog, asta am zis-o în barbă, după ce mi-a închis telefonul, baronu’ dracului, că din cauza lor de corupți am pierdut alegerile.

Și cum stăteam așa și mă frămîntam, bang! M-am iluminat! Dănuț Șova trebuia să știe! Sun și îmi intră căsuța vocală: “Fraiere, dacă auzi acest mesaj, atunci nu am numărul tău, deci ești de nasu’ meu!”.

P.S. Jurnalule, îmi doresc ca, după ce nu voi mai fi premier și o să mă caute procurorii, să te dau pe surse limbistului de Ciutacu și să ai mai mult succes decît jurnalul lu’ Nuți!

Cătălin Prisăcariu


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ / Cattani de România lovește din nou! Dosar penal la DNA în cazul achiziției de măști medicale de la …

2 Mafie pe față! / Mandatul de arestare în lipsă emis pe numele lui Iorgulescu Jr. a fost anulat pe motiv de viciu…

3 Milițianul Neluțu, care a infectat zeci de persoane la spitalul Gerota din Capitală, a fost externat pe ascuns…

4 Cei „12 apostoli” ai dezinformării despre coronavirus au ajuns și în România

5 VIDEO Generalul Oprea face ordine la Suceava: Cadrele medicale care refuză carantina au ca variante șomajul te…

recomandări

Te ia DNA: Ionut Savoiu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Aproape aș locui în casa asta în stil gotic