Ochii nu mint, Victore, dă-te prins!




Ochii nu mint, Victore, dă-te prins!

Cine s-a uitat la Antena 3 luni seară, sau a aruncat măcar o privire, n-a putut să nu observe că ochii lui Ponta, altădată viezuroși și umezi, sfidători prin excelență, băteau în gol. Ca niște lumânări triste arzând la capul unui mort de la care au fugit priveghetorii, speriați că e moroi! 

Ultima lui ieșire la Antena3 a fost înainte de fuga la turci. La finalul băii de limbi, Gâdea i-a dat pupătura supremă. L-a întrebat pe Victor, așa cum îi spune în particular, dacă este pregătit pentru un nou mandat de prim-ministru.

Atunci am văzut prima oară miezul de tulbure în irișii tăi, Victore! Prostul de Gâdea voia să te invite la dans, dar tu erai singurul din încăpere care știai că și placa și patefonul s-au rupt. Nici nu vreau să mă gândesc la ce este în sufletul amărâtei care ți-a dat viață în aceste momente când vede, cu sufletul, prin ce chinuri groaznice treci!

Nu te mai chinui! Ochii nu mint, Victore, dă-te prins!


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”