Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acordTragicomic: plagiatorul Ponta vrea educație “ca în Europa sau America”

Nu știu dacă să plîng, să rîd, să emigrez, să mă sui pe bloc și să aștept salteaua lui Arafat 36 de ore, să-mi pun numele pe doctoratul altuia sau, pur și simplu, să nu-mi pese, dar trebuie să remarc una din cele mai de rîsu’-plînsu’ declarații ale lui Ponta din ultima vreme: Victor Viorel vrea, în România, educație ca în Europa sau America.

 Cum, mă, impostorule și copiatorule să pretinzi că-ți dorești așa ceva?! Păi, dacă printr-o minune minunată, magică și incredibilă, s-ar întîmpla ca sistemul nostru pricăjit de învățămînt să se dea de trei ori peste cap și să devină cu adevărat european sau american, tu ai fi primul scuipat din țară pentru furt ordinar. Adică pentru plagiatul ăla odios cu care ți-ai obținut nu doar emfaza de doctor, ci și niște sute de mii de euro, imoral și ilegal.

Evident, tu, plagiatorule, nu ai cum să-ți dorești vreo reformă europeană sau americană, e împotriva principiilor tale laxe de șobolan înrăit în ros orice e bun și sănătos.

Cătălin Prisăcariu


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Replica lui Liviu Avram la minciunile lui Nicolicea. Oameni buni, nemernicii ăștia sunt din ce în ce mai agres…

2 ALERTĂ Codrin Ștefănescu anunță că PSD va modifica legile pentru ca magistrații care au „greșit” față de corup…

3 Cum arată calculele. O prezență mare la vot îngroapă PSD

4 EXPLOZIV! „Trimite-mi poze cu poarta fericirii, să-ți văd blănița!“ Scandal sexual cu un episcop şi o femeie …

5 Info. SCANDAL la Guvern! Dăncilă a cerut intimitate înainte de a vorbi cu președintele! A dat-o afară din biro…

recomandări

Te ia DNA: Iosif-Ionel TOMA

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

O româncă a călătorit prin toată lumea să facă poze cu femei frumoase din 37 de țări