Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acordTragicomic: plagiatorul Ponta vrea educație “ca în Europa sau America”

Nu știu dacă să plîng, să rîd, să emigrez, să mă sui pe bloc și să aștept salteaua lui Arafat 36 de ore, să-mi pun numele pe doctoratul altuia sau, pur și simplu, să nu-mi pese, dar trebuie să remarc una din cele mai de rîsu’-plînsu’ declarații ale lui Ponta din ultima vreme: Victor Viorel vrea, în România, educație ca în Europa sau America.

 Cum, mă, impostorule și copiatorule să pretinzi că-ți dorești așa ceva?! Păi, dacă printr-o minune minunată, magică și incredibilă, s-ar întîmpla ca sistemul nostru pricăjit de învățămînt să se dea de trei ori peste cap și să devină cu adevărat european sau american, tu ai fi primul scuipat din țară pentru furt ordinar. Adică pentru plagiatul ăla odios cu care ți-ai obținut nu doar emfaza de doctor, ci și niște sute de mii de euro, imoral și ilegal.

Evident, tu, plagiatorule, nu ai cum să-ți dorești vreo reformă europeană sau americană, e împotriva principiilor tale laxe de șobolan înrăit în ros orice e bun și sănătos.

Cătălin Prisăcariu


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Filmul atacului de la Săpoca în care au fost uciși 4 oameni și răniți alți 9: „Totul s-a petrecut în mai puţin…

2 VIDEO De văzut! Traian Berbeceanu, interviu de excepție la „Garantat 100%”. Avertismentul care dă fiori al com…

3 HOPA! Clujul, singurul mare oraș al României unde USR / PLUS recunoaște că NU poate câștiga primăria! NICIUN par…

4 AVERTISMENT / Ne apropiem de situația de dinainte de criza din 2009-2010. Pericolul major din a doua parte a anu…

5 VIDEO Voi ați văzut? Dăncilă, afirmații halucinante când este întrebată de ce strigă țara MUIE PSD!

recomandări

Te ia DNA: Sorin Oprescu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cea mai faimoasă pisicuță de pe internet