Tragicomic: plagiatorul Ponta vrea educație “ca în Europa sau America”




Tragicomic: plagiatorul Ponta vrea educație “ca în Europa sau America”

Nu știu dacă să plîng, să rîd, să emigrez, să mă sui pe bloc și să aștept salteaua lui Arafat 36 de ore, să-mi pun numele pe doctoratul altuia sau, pur și simplu, să nu-mi pese, dar trebuie să remarc una din cele mai de rîsu’-plînsu’ declarații ale lui Ponta din ultima vreme: Victor Viorel vrea, în România, educație ca în Europa sau America.

 Cum, mă, impostorule și copiatorule să pretinzi că-ți dorești așa ceva?! Păi, dacă printr-o minune minunată, magică și incredibilă, s-ar întîmpla ca sistemul nostru pricăjit de învățămînt să se dea de trei ori peste cap și să devină cu adevărat european sau american, tu ai fi primul scuipat din țară pentru furt ordinar. Adică pentru plagiatul ăla odios cu care ți-ai obținut nu doar emfaza de doctor, ci și niște sute de mii de euro, imoral și ilegal.

Evident, tu, plagiatorule, nu ai cum să-ți dorești vreo reformă europeană sau americană, e împotriva principiilor tale laxe de șobolan înrăit în ros orice e bun și sănătos.

Cătălin Prisăcariu


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...