Focuri de armă într-un centru comercial din Copenhaga; trei persoane rănite

Focuri de armă într-un centru comercial din Copenhaga; trei persoane rănite

Mai multe focuri de armă au fost auzite într-o parcare subterană la un centru comercial de la periferia capitalei daneze Copenhaga, trei persoane fiind rănite în acest incident ce pare a fi o confruntare între două bande, a anunțat miercuri poliția, citată de media locală, potrivit Reuters și Associated Press.

Cel puțin trei persoane au fost rănite în acest atac armat comis în parcarea subterană a unui centru comercial din sudul capitalei Copenhaga.

Potrivit anchetatorului Lau Thygesen, o persoană a fost rănită în spate, o alta la braț și a treia în stomac. Thygesen a declarat că trei persoane au fost arestate la fața locului, nefiind clar dacă este vorba de aceleași persoane rănite. Este foarte probabil ca incidentul 'să aibă legătură cu o ciocnire între două bande', a spus el.

Atacul a avut loc la centrul comercial Field, unul dintre cele mai mari din Scandinavia, în districtul Oerestaden din sudul capitalei Copenhaga și în apropiere de centrul expozițional Bella Center. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro