100 de zile de la dispariţia zborului MH370 aparţinând Malaysia Airlines: Rudele pasagerilor, convinse că se ascunde ceva

100 de zile de la dispariţia zborului MH370 aparţinând Malaysia Airlines: Rudele pasagerilor, convinse că se ascunde ceva

Zborul MH370 aparţinând Malaysia Airlines a dispărut în urmă cu exact 100 de zile, în circumstanţe misterioare şi fără să lase urme.

100 de zile de la dispariţia zborului MH370 aparţinând Malaysia Airlines: Rudele pasagerilor, convinse că "se ascunde ceva" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"După 100 de zile de la dispariţie, (zborul) MH370 reprezintă o durere în inima tuturor malaysienilor şi restului lumii. Nu putem şi nu ne vom opri până când (zborul) MH370 nu va fi găsit", a dat asigurări luni ministrul malaysian al Transporturilor Hishammuddin Hussein.

Malaysia "nu poate şi nu va abandona" familiile pasagerilor, a adăugat el.

Avionul de tip Boeing 777 - care a decolat pe 8 martie de la Kuala Lumpur către Beijing, cu 239 de persoane la bord - s-ar fi prăbuşit în sudul Oceanului Indian, în direcţia opusă faţă de destinaţie.

Avionul este în continuare de negăsit, în pofida unor ample căutări efectuate de atunci.

La fel ca numeroase familii chineze, francezul Guislain Wattrelos, a cărui soţie şi doi copii se aflau la bord, s-a declarat convins că Boeingul "a fost deturnat" şi că "se ascunde ceva".

Rude ale pasagerilor vor să ofere suma de cinci milioane de dolari (3,7 milioane de euro) oricărei persoane deţine informaţii despre dispariţia avionului.

 

Sursa: Comisarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Fără sutien în brațele lui Alex Bodi / Oana Zăvoranu, petrecere de pomină la 48 de ani!

2 Cică vipera era agitată! / Amănunte picante despre despărțirea „cuplului prefăcătoriei”

3 Așa o fi?

4 Udrea investeşte în cel mai scump proiect imobiliar din România

5 Un fost atașat militar rus s-a dus la Deveselu ca turist. A pretins că se roagă la o biserică