Aeroportul Internațional Schoenefeld din Berlin, evacuat și apoi redeschis, după o amenințare cu bombă

Aeroportul Internațional Schoenefeld din Berlin, evacuat și apoi redeschis, după o amenințare cu bombă

Aeroportul Internațional Schoenefeld din Berlin a fost evacuat luni din cauza unei amenințări cu bombă, au anunțat reprezentanții celui de-al doilea aeroport din capitala Germaniei, informează Reuters. Potrivit sursei citate, aeroportul a fost redeschis la scurt timp după declanșarea alarmei de securitate. Într-o toaletă a aeroportului a fost descoperit un bagaj, iar proprietarul său era de negăsit, a anunțat un purtător de cuvânt al aeroportului.

Prin intermediul sistemului audio al aeroportului, pasagerilor li s-a cerut să părăsească terminalul și să se îndepărteze la circa 100 de metri. După circa o jumătate de oră pasagerii au primit permisiunea de a reveni în terminal. Zeci de polițiști și-au făcut apariția în zonă, potrivit unui martor ocular, citat de Reuters.

Agenția britanică de presă amintește că un avion al companiei Germanwings, care urma să efectueze o cursă între Köln și Milano, a fost evacuat duminică după o alertă cu bombă . AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria