Alerta cu bombă de pe aeroportul din Sofia a fost falsă; nicio bombă nu a fost descoperită

Alerta cu bombă de pe aeroportul din Sofia a fost falsă; nicio bombă nu a fost descoperită

Alerta cu bombă de la aeroportul din Sofia s-a dovedit a fi falsă, deoarece echipele specializate nu au găsit nicio bombă la fața locului, dar toate zborurile de la Terminalul 1 au fost redirecționate marți către Terminalul 2, a anunțat Ministerul de Interne al Bulgariei, potrivit agenției BTA. Niciun zbor nu a fost anulat pe durata zilei de marți pe aeroportul din capitala bulgară.

Terminalul 1 al aeroportului din Sofia a fost închis din cauza suspiciunilor că o bombă s-ar fi aflat într-o furgonetă parcată în apropiere . Mașina a fost parcată de un pasager care s-a îmbarcat într-un zbor marți dimineața la ora 5.00, a precizat poliția. La ora 16.00 o parte din bagajul care se afla în autovehicul a fost detonat într-o explozie controlată.

Șeful Poliției de frontieră, Antonio Nikolov, a spus că pasagerul respectiv este un cetățean străin, dar nu a dat publicității identitatea acestuia.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…