ALERTĂ CU BOMBĂ pe principalul aeroport din Cipru, înaintea vizitei lui Joe Biden

ALERTĂ CU BOMBĂ pe principalul aeroport din Cipru, înaintea vizitei lui Joe Biden

Principalul aeroport din Cipru a fost evacuat marţi, după o alertă cu bombă, a anunţat poliţia, cu o zi înaintea vizitei vicepreşedintelui american Joe Biden în insulă.

ALERTĂ CU BOMBĂ pe principalul aeroport din Cipru, înaintea vizitei lui Joe Biden (Imagine: Shutterstock)

În urma unui apel telefonic, poliţia a evacuat sute de pasageri şi personalul aeroportului internaţional din Larnaca la ora locală 09.00 (09.00, ora României).

Echipele de genişti au verificat aeroportul cu ajutorul câinilor dresaţi şi cu sprijinul poliţiei, dar nu au descoperit nimic suspect. Pasagerii şi personalul aeroportului au primit permisiunea de a reveni în aeroport după o oră şi jumătate.

Alerta a declanşat, de asemenea, o consolidare a măsurilor de control la aeroportul din Pahos, pe coasta de vest a insulei.

Cipru se află în stare de alertă maximă înaintea de sosirea vicepreşedintelui Joe Biden, care începe miercuri o vizită în insulă.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…