Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

Ambiţia lui Kim Il Sung de a trăi 100 de ani. Tratamentele bizare pe care le urma fondatorul Coreei de Nord - VIDEO

Fondatorul Coreei de Nord, Kim Il Sung, a avut ambiţia de a trăi până la vârsta de cel puţin 100 de ani şi a mobilizat în acest sens specialiştii din ţară, făcând diverse tratamente pentru a-şi atinge scopul.

Kim Il Sung le-a ordonat medicilor săi să găsească o modalitate de a-l face să trăiască până la vârsta de 100 de ani. Tratamentele urmate de liderul nord-coreean au fost variate, unele bizare, altele chiar sinistre, scrie CNN.

Kim So-Yeon, medic personal al liderului nord-coreean până în 1992 (n.r. când a dezertat în Coreea de Sud), a condus un ”centru de longevitate” pentru liderul suprem.

Kim Il Sung a murit însă la 82 de ani, vârstă cu mult mai mare decât media de viaţă de 64 de ani din Coreea de Nord.

”Am făcut multe cercetări, dar liderul lua doar tratamentele pe care le alegea personal din lista noastră de opţiuni”, spune Kim So-Yeon.

Unul dintre tratamentele pe care le urma liderul nord-coreean era transfuzia cu sânge de la tineri de 20 de ani. Aleşii donau sânge pentru ”preşedintele etern”, iar înainte de proceduri erau hrăniţi cu alimente nutritive speciale.

”Voia să fie la putere cât mai mult timp. Cred că voia să trăiască mult pentru propria lui satisfacţie”, a declarat fostul medic al lui Kim Il Sung.

O altă activitate preferată de liderul de la Phenian era urmărirea spectacolelor cu copii şi a lucrurilor care îi stârneau râsul, deoarece ”centrul de longevitate” a stabilit că fericirea este benefică pentru sănătate. Drept urmare, Kim Il Sung zâmbeşte în majoritatea fotografiilor oficiale.

Se pare că actualul lider nord-coreean, Kim Jong-un, suferă de aceleaşi probleme de sănătate ca şi bunicul său. Kim Jong-un a alimentat zvonurile privind sănătatea sa după ce a apărut în public sprijinindu-se într-un baston, la peste o lună de la ultima apariţie oficială.

Potrivit medicului Kim So-Yeon, actualul lider nord-coreean ar fi moştenit de la bunicul şi tatăl său probleme medicale. Atât Kim Il Sung cât şi Kim Jong-Il sufereau de diabet, afecţiuni ale inimii şi stres, şi se pare că afecţiunile lui Kim Jong-un ar fi mai grave decât ale celor doi predecesori.

După ce a examinat fotografii ale liderului nord-coreean, medicul a spus că faţa acestuia pare să fie umflată din cauza analgezicelor şi speculează că i-au fost administrate injecţii cu hormoni pentru a semăna mai mult cu bunicul său.

”Kim Il Sung are încă o reputaţie bună ca fiind fondatorul ţării. Pentru a le inocula oamenilor că este încă ţara sa, autorităţile încearcă să îl facă pe Kim Jong-un să semene mai mult cu el”, spune Kim So-Yeon.

 

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Încep să răsufle detalii dintr-un dosar care va îngropa definitiv PSD! Dragnea: Mesajul meu e clar și ferm, la…

2 O caricatură cu fosta șefă a DNA, apărută în Bulgaria, face furori pe internet! De ce oare?

3 ALERTĂ / Fug șobolanii? De trei zile se toacă documente și se copiază contracte în mai multe ministere!

4 RECHIZITORIU O cârtiță le-a dat agenda cu contabilitatea paralelă a mafiei! Așa l-au prins procurorii DNA pe B…

5 EXCLUSIV / Guvernul cade în două săptămâni! PUCI în PSD! 23 de parlamentari au constituit un grup „menit să salv…

recomandări

Te ia DNA: BĂDULESCU ALINA

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Tort cu dulceață de căpșuni, lemongrass și cremă fină de branză