Atac armat în California: Poliția i-a identificat pe cei doi suspecți

Atac armat în California: Poliția i-a identificat pe cei doi suspecți

Cei doi suspecți în urma atacului armat comis miercuri în San Bernardino (statul California) și soldat cu 14 morți au fost identificați ca fiind Syed Rizwan Farook (un bărbat de 28 de ani) și Tashfeen Malik (o femeie de 27 de ani), despre care se crede că erau căsătoriți sau logodiți, relatează Reuters și AFP. Syed Rizwan Farook avea cetățenia americană, în timp ce naționalitatea femeii nu este cunoscută.

Șeful poliției din San Bernardino, Jarrod Burguan, a declarat că Farook era angajat în administrația districtuală și participase la o petrecere de vacanță la un centru de servicii sociale, unde ulterior a revenit și a deschis focul. El a precizat că motivele atacului rămân deocamdată neclare, dar că 'nu este exclusă varianta unui act terorist'.

Se presupune că Farook și Malik sunt singurii autori ai atacului armat de la San Bernardino, cel mai grav din SUA după masacrul din decembrie 2012 comis la școala primară Sandy Hook din Newtown (statul Connecticut). AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

3 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”