Atac armat în California: Un suspect a fost identificat (presa)

Atac armat în California: Un suspect a fost identificat (presa)

Unul dintre presupușii autori ai atacului armat care miercuri a făcut 14 morți la San Bernardino, în California, se numea Syed Farook, identitate care aparține unei persoane angajate la serviciile medicale ale orașului, a informat cotidianul LA Times, citat de AFP.

Farook, un cetățean american, ar fi individul puternic înarmat care a fost ucis, alături de o femeie având asupra ei un pistol și o pușcă de asalt, într-un autovehicul 4x4 negru de către poliție după un schimb de focuri pe o șosea.

Masacrul a fost comis în cursul unei reuniuni festive a personalului din domeniul medical din comitatul San Bernardino, în timpul căreia a izbucnit o ceartă, potrivit poliției.

Or, după cum a scris LA Times, serviciile medicale din San Bernardino aveau angajat un expert sanitar pe nume Syed Farook.

AFP a constat că numele Syed Farook apare într-un document oficial al acestor servicii.

Și, potrivit NBC, pista mașinii 4x4 negre duce la un locuitor din zonă numit Syed Farook.

Un al treilea suspect ar putea fi implicat în atacul armat care a făcut și 17 răniți, însă poliția nu a confirmat miercuri seară această ipoteză.

Bilanțul acestui atac armat este cel mai grav de la masacrul comis în decembrie 2012 în școala Sandy Hook din Newtown (Connecticut, nord-est), unde 26 de persoane au fost ucise, dintre care 20 de copii. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu