ATAC în Ierusalim, comis de un membru Hamas: O fetiţă de câteva luni a murit, iar şapte oameni sunt răniţi

ATAC în Ierusalim, comis de un membru Hamas: O fetiţă de câteva luni a murit, iar şapte oameni sunt răniţi

Cel puţin opt persoane au fost rănite după ce un bărbat a intrat intenţionat cu maşina într-un grup de oameni, în Ierusalim, relatează site-ul Ynetnews. O fetiţă de câteva luni a decedat la spital, iar autorităţile israeliene au stabilit că autorul atentatului este membru al mişcării islamiste Hamas.

Un mort şi şapte răniţi în urma atacului de la Ierusalim, comis de un membru Hamas

O fetiţă de câteva luni rănită în atacul de la Ierusalim a decedat la spital, iar autorităţile israeliene au stabilit că autorul atentatului este membru al mişcării islamiste Hamas, relatează AFP.

"Fetiţa a fost adusă într-o stare foarte gravă şi nu a supravieţuit", a declarat un purtător de cuvânt al unui spital din Ierusalim.

Autorităţile israeliene au declanşat o anchetă în acest caz, suspectând un atac terorist. Ulterior au stabilit că autorul atacului este un tânăr de 21 de ani care este membru Hamas.

Incidentul a avut loc la capătul unei linii de tramvai, în Ierusalim. Un bărbat a intrat cu maşina într-un grup de oameni, a încercat să fugă pe jos, dar a fost împuşcat de poliţie, fiind rănit.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...