Atentate la Paris: MAE nu are momentan informații privind existența unor cetățeni români printre victime

Atentate la Paris: MAE nu are momentan informații privind existența unor cetățeni români printre victime

Ministerul român de Externe nu are în acest moment informații privind existența unor cetățeni români printre victimele atentatelor de vineri seară de la Paris, a declarat sâmbătă purtătoarea de cuvânt a MAE, Raluca Lunculescu.

Ambasada României la Paris este în contact permanent cu autoritățile franceze pentru a verifica naționalitatea victimelor, a adăugat ea, citată de Rador. Raluca Lunculescu a mai spus că Ambasada României la Paris îi sfătuiește pe cetățenii români aflați în zona pariziană să respecte avertismentele de siguranță transmise de autoritățile franceze și să evite orice deplasare, pentru a fi în siguranță.

Prefectura de Poliție din Paris a recomandat deja ca, cel puțin în următoarele ore, cei care se găsesc la domiciliu sau care sunt în localuri în oraș să evite orice ieșire, iar instituțiile publice trebuie să întărească supravegherea la intrare și să-i primească pe cei care solicită și, de asemenea, să fie întrerupte evenimentele sau manifestările care au loc în exterior în acest moment, a declarat purtătoarea de cuvânt a MAE într-o intervenție la Radio România Actualități. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia