Atentate la Paris: MAE nu are momentan informații privind existența unor cetățeni români printre victime

Ministerul român de Externe nu are în acest moment informații privind existența unor cetățeni români printre victimele atentatelor de vineri seară de la Paris, a declarat sâmbătă purtătoarea de cuvânt a MAE, Raluca Lunculescu.

Ambasada României la Paris este în contact permanent cu autoritățile franceze pentru a verifica naționalitatea victimelor, a adăugat ea, citată de Rador. Raluca Lunculescu a mai spus că Ambasada României la Paris îi sfătuiește pe cetățenii români aflați în zona pariziană să respecte avertismentele de siguranță transmise de autoritățile franceze și să evite orice deplasare, pentru a fi în siguranță.

Prefectura de Poliție din Paris a recomandat deja ca, cel puțin în următoarele ore, cei care se găsesc la domiciliu sau care sunt în localuri în oraș să evite orice ieșire, iar instituțiile publice trebuie să întărească supravegherea la intrare și să-i primească pe cei care solicită și, de asemenea, să fie întrerupte evenimentele sau manifestările care au loc în exterior în acest moment, a declarat purtătoarea de cuvânt a MAE într-o intervenție la Radio România Actualități. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 BREAKING Curtea de Apel și-a declinat competența și a trimis dosarul 10 august spre judecare Tribunalului Bucu…

2 Ani la rând au scos 9.500 de euro zilnic cash din bancă / Ajunseseră să dicteze ziarelor ce să scrie

3 Un imbecil

4 ULTIMA ORĂ Curtea de Apel a decis redeschiderea dosarului 10 august!

5 FOTO Larisa Iordache și iluzia optică