Atentate la Paris: Poliția a găsit un al treilea cadavru în apartamentul vizat de operațiunea de la Saint-Denis

Atentate la Paris: Poliția a găsit un al treilea cadavru în apartamentul vizat de operațiunea de la Saint-Denis

Poliția franceză a găsit un al treilea cadavru, al unei femei, în apartamentul vizat de operațiunea desfășurată miercuri de poliția franceză în suburbia pariziană Saint-Denis, în urma atentatelor teroriste comise vinerea trecută la Paris și soldate cu 129 de morți și 352 de răniți, au anunțat vineri procurorii francezi, potrivit Reuters și DPA.

În apartament a mai fost găsit un pașaport aparținând Hasnei Ait Boulahcen, femeia care s-a aruncat în aer în timpul operațiunii de miercuri a forțelor speciale ale poliției franceze. Pașaportul se afla într-o geantă de mână.

Hasna Ait Boulahcen este verișoara lui Abdelhamid Abaaoud, 'creierul' atentatelor de la Paris din 13 noiembrie, care a fost lichidat în operațiunea de miercuri a poliției franceze.

În prezent, cel mai căutat personaj pentru presupusă implicare în atentatele de la Paris este Salah Adbeslam (26 de ani). Acesta ar fi fost văzut joi seară în cartierul bruxellez Anderlecht, la bordul unui automobil de fabricație franceză, potrivit presei belgiene.

Salah Abdeslam ar fi fost zărit la începutul serii pe Chaussée de Ninove, în cartierul Anderlecht. Ulterior, el și-ar fi abandonat mașina în zona Gare du Midi din Bruxelles. Toate efectivele de poliție disponibile din Bruxelles au primit ordinul de a rămâne pe poziții în urma primirii unei informații de la serviciile de informații conform căreia Salah Abdeslam se ascunde în capitala belgiană fără a mai avea la dispoziție vreun automobil.

De asemenea, poliția belgiană îl caută și pe un membru al familiei Hasnei Ait Boulahcen. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Scandal online / „Motanul” Valeriu Nicolae o face „pocnitoare” pe Denise Rifai pentru îndrăzneala de a-și fi dat cu părerea despre „examinatoarea națiun…

2 Avocata reținută pentru relații „speciale” cu interlopii, pusă sub control judiciar

3 Ce culoare trebuie să porți, în funcție de zodie, pentru a avea noroc

4 Începe să se confirme scenariul lichidării lui Lukașenko?

5 VIDEO E tare judecătoarea asta din Columbia!