Atentatele de la Paris: Procurii din Germania confirmă arestarea unui bărbat pentru trafic de arme

Atentatele de la Paris: Procurii din Germania confirmă arestarea unui bărbat pentru trafic de arme

Procurorii din Stuttgart au confirmat vineri arestarea unui bărbat de 34 de ani sub suspiciunea de trafic de arme, refuzând însă să comenteze informația de presă potrivit căreia acesta le-ar fi vândut atentatorilor de la Paris patru arme, transmite Reuters. 'Pot confirma că se află în arest pentru suspiciunea de trafic de arme', a declarat pentru Reuters un purtător de cuvânt al Parchetului din Baden-Wuerttemberg, precizând că arestarea a fost operată marți.

Cotidianul Bild a relatat vineri că bărbatul reținut este suspectat că le-ar fi vândut patru arme atentatorilor de la Paris.

Conform tabloidului, patru puști de asalt — două AK-47 fabricate în China și două Zasatva M70 produse în fosta Iugoslavie — au fost vândute online de un bărbat în ziua de 7 noiembrie unui cumpărător 'de origine arabă'.

Patru email-uri găsite de atunci pe smartphone-ul bărbatului indică faptul că acesta s-a aflat în legătură cu 'un arab în Paris', mai scrie Bild. Procurorii francezi cred că armele au fost folosite în atacurile de la 13 noiembrie din Paris, adaugă același cotidian.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Un misterios monolit din metal, similar cu cel găsit recent în SUA, a apărut lângă o cetate dacică din …

2 SCANDAL la Realitatea Plus! Boul PSD din imagine, trimis de moderatoare să vorbească la veceul din curte după …

3 VIDEO DSP a închis târgul de Crăciun deschis ilegal de imbecila de Fiola! Nu avea nicio aprobare, dar ea a înc…

4 Așa o fi? Judecați voi!

5 Un text despre femei care merită citit...